Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

K 2.0 support will cease on 31 August 2013 and this section of the forum will be closed and archived after that time and no further questions will be answered about this version.

Merged Before you post your question, read this first

More
11 years 11 months ago #31 by alsthom
xillibit are you talking to me? I am not sure...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #32 by 810
Please try Kunena 2.0.1
regards 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #33 by alsthom
Thanx 810.
I have tried allready. I was too happy with the new release, but unfortunatelly theese two buttons are "dead". "Preview" is opening but don't work.
"Add" is dead.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #34 by 810
then try with a other joomla template. i think there is a javascript conflict.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #35 by alsthom
I am building at the moment a new test site and I will try to find the problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago - 11 years 11 months ago #36 by alsthom
I have news! After many reading here and there I saw this!
So I build another one test site (joomla 2.5.6).
Right after joomla installation I installed the fresh new kunena 2.0.1
I made a new menu for it and guess what....
KUNENA HAS NO PROBLEM AT ALL!!! At least I didn't noticed a problem with the buttons Add, preview, etc....

I will continue to investigate what couses the problem to my main site and I 'll come here to write the results.
Last edit: 11 years 11 months ago by alsthom.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #37 by alsthom
The guilty was the template of my main site.
It's a very nice template and it is using warp framework. It is updating frequently (It comes from yoo theme) and I used to update it everytime.
So the last update coused this troubles with the buttons.
I turned to another template with an outdated warp framework and voila! Add file button returned back to life! Preview button unfortunatelly didn't but it isn't a big deal. I '' talk to them to find a solution!
So I am very happy with my new Kunena!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #38 by sozzled
alsthom: I merged your topic here. The answer (as we have always said) is contained in msg #1 of this topic. Other people should read your experience, too, and learn from it.

Thank you for letting us know that you fixed your problems by changing your Joomla site template. That is often the easiest thing in the world to do but it is also (more often) the last thing that people want to do! ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #39 by alsthom
Allow me to add something that I found.
I was trying to find a solution with preview button in my test site. I enabled from global configuration the "system sef". And guess what, the preview button came to life, too!
I then went to my live site and enabled sef and the mystery solved.
I am not sure that this is THE solution, perhaps devs or more experienced users can say more...

Thanx oce again for this GREAT-FAST-SUPER component!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 11 months ago #40 by scientificman
Hello, and thank you for the New release of Kunena! It's really great and successfull work!

Unfortunately I faced a little problem. :( I can't see any information in preview window (when I press "Preview" button.

This message contains confidential information


There is my configuration report:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Disabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 300 seconds | Max execution memory: 64M | Max file upload: 100M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : theme138 | author: Lana | version: 1.0.0 | creationdate: 21 June 2008

Kunena default template details : Blue Eagle 2.0 | author: Kunena Team | version: 2.0.1 | creationdate: 2012-07-07

Kunena version detailed: Kunena 2.0.1 | 2012-07-07 [ Balozi ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 1.8.1 | UddeIM 2.3

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 2.0.1


Could any body help me?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.586 seconds