×
Blue Eagle 1.5.2 Released (11 Dec 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena Blue Eagle 1.5.2 which is now available for download as a native Joomla extension for Kunena 5.1. This version addresses most of the issues that were discovered in K 1.5.1 and issues discovered during the development stages of K 1.5.2.

Solved Ebay widget not working

More
1 year 2 months ago #31 by 810
Replied by 810 on topic Ebay widget not working
ok, could you try the nightly K5.0 build, its on the download page

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #32 by larbut
Replied by larbut on topic Ebay widget not working

810 wrote: ok, could you try the nightly K5.0 build, its on the download page


Installed the nightly build of today: "pkg_kunena_v5.0.12-dev_2017-10-04"
Cleared backend cache and browser cache and Cloudflare is off.
But I'm sorry to say there were no change in eBay widget behaviour.

Examples here:
tamiyabase.com/forum/8-ebay-tips/17686-t...ting?start=950#46090

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #33 by larbut
Replied by larbut on topic Ebay widget not working
Hi, sorry to bug you still, I understand you are busy.
Any tips on where I can look to find why my eBay widgets are not showing?

Anyone else with this problem?

Thanks,
-Lars

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #34 by rich
Replied by rich on topic Ebay widget not working

larbut wrote: Anyone else with this problem?

Only you have reported this problem. But if you don't have a test page, it's hard to help you. But for me it looks, it's still a cache problem. Disable your caches for several days (not quickly disable and enable again). Disable also your redirects.

larbut wrote: Unfortunately, I don't have any where to place a duplicate of my site. I just don't have the space for it..

If you have no space, then create a local web page for tests. www.apachefriends.org/download.html?ModPagespeed=noscript#

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #35 by larbut
Replied by larbut on topic Ebay widget not working
Hi rich,
I've had all caches disabled for two days, both Joomla cache and Cloudflare. And, all redirects have been disabled in the same period (none of them had anything to do with the Forum). There is no improvement in the eBay widget so far.

I'm willing to test on my live site, as long as we take care and are able to return to where we started (i.e. saving backup of files and databases we manipulate.)

-Lars

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #36 by rich
Replied by rich on topic Ebay widget not working

I'm willing to test on my live site, as long as we take care and are able to return to where we started (i.e. saving backup of files and databases we manipulate.)

Ok, then try this:
1. Create a database backup
2. Disable all caches
3. Go to the Kunena configuration and click "Restoe Default" (all settings are default now)
4. Enter your Ebay Code again and check your page
5. If does not help, copy the database backup back

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #37 by larbut
Replied by larbut on topic Ebay widget not working

rich wrote: Ok, then try this:
1. Create a database backup
2. Disable all caches
3. Go to the Kunena configuration and click "Restoe Default" (all settings are default now)
4. Enter your Ebay Code again and check your page
5. If does not help, copy the database backup back


I did this just now, but unfortunately no change. All cache were off, Cloudflare disabled, browser cache cleared, etc.
The template swapped to Crypsis after the "Restore Default"
But, as said, no improvement to the eBay widget.

I have now reinstated my original config.

Again, thank you for helping, I hope we can figure this out.
-Lars

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #38 by larbut
Replied by larbut on topic Ebay widget not working
I got a message about a new post from 810 here, but I can't find it now.
The eBay widget is still not working on my site... :-(

-Lars

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #39 by 810
Replied by 810 on topic Ebay widget not working
Yeah i have deleted the message.

I think you have a server module that is blocking the ebay widget, or it its your joomla template/plugins.

I have tried multiple sites, and all are working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #40 by larbut
Replied by larbut on topic Ebay widget not working
Thank you for getting back to me. I will try my host.
Do you have any info I can give them as to how the eBay widget work and what they should look for?
Are there specific files in the code I could send them?

Thanks,
-Lars

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.101 seconds