×
Blue Eagle 5 v1.5.4 has been Released (13 Sep 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.5.4 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Merged K 1.7 -> K 2.0.3 upgrade and now forum contents are "gone"

More
7 years 9 months ago #1 by rbuelund
Hi

I have following problem. I have migaretet a site from joomla 1.5.26 to 2.5.8. On the old site there is a phpBB3 forum (v. 3.0.11) I have installed Kunena 1.7.2 and the importer on the new site and have imported the content of the phpBB3 forum. This works fine (except for subscription, attachment - throws an error) - all topics are there. When I now install the 2.0.3 on top an choose upgrade, then all topics are gone - only categories and user profiles are still there !! What is going on here?? I don't know if it is the import from phpBB3 og the upgrade to 2.0.3 that creates the problem... please help !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #2 by jwmrohling
In just upgraded Kunena from 1.7 to 2.5 but now the content of the database is greyed-out, topicowners are gone and the date is 1-1-1900....???


And now....???
Last edit: 7 years 9 months ago by sozzled. Reason: Change topic subject to improve relevance in search

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #3 by skybax

jwmrohling wrote: In just upgraded Kunena from 1.7 to 2.5


Kunena or Joomla? K 2.5 dose not exist

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #4 by jwmrohling

skybax wrote:

jwmrohling wrote: In just upgraded Kunena from 1.7 to 2.5


Kunena or Joomla? K 2.5 dose not exist


Kunena 2.0.3 upgraded from 1.7...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #5 by regdomain
Same

from kunena 1.7 to latest kunena 2.0.

No recent topics, grayed, data 1970. Access denied to view any post.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #6 by skybax
Try and go to Kunena Forum >> Forum Tools >> Recount Statistics and see if this helps.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #7 by regdomain
Data fixed. Same the rest no changes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #8 by regdomain
Sorry, just part of topics fixed. Rest have been lost.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #9 by ktbgreat3
Title says it all... I really hope all of my forum posts arnt deleted :(

I just get alot of red error messages when I try to install...Ive attached 2 pics of what I see. Id love some help please! I would hate to lose everything that has already been made on my forum :(

Cheers
Katie
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #10 by 810
Looks like a dir permission issue.
Please look if all dir are writeble.

regards 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.126 seconds