×
Kunena 5.1.15 Released (27 Oct 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.15 [K 5.1.15] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Merged If you are having problems with Kunena, please read this first

More
8 years 7 months ago #91 by sozzled

mychatta wrote:

Thank you for this important information. The answer to your question is contained in msg #1 in this topic.


Sorry but i dont understand .. where are the answer ?

Msg # 1 in this topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago - 8 years 7 months ago #92 by Sky_80
I'm Italian... Use google traslate... :lol:

Today I tried the new Internet Explored 9 on my forum.
I've noticed:
Can not Change the profile of Kunena.
I can not click on the buttons.
Within the forum does not appear Bar EDITOR.
The same computer, same profile ...
Everything works with Firefox 4!






Attachments:
Last edit: 8 years 7 months ago by Sky_80.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #93 by sozzled
*** Topics merged ***

See msg #1 in this topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #94 by AVASA

tbird412 wrote: Also, hate to sound like an idiot here, but why does my editor (default install) not look like yours? I see a nice bar of content editing buttons here when I post, but can't seem to get them to show up on mine. I'm sure it's a silly solution I overlooked somehow ...


I solved this issue by enabling the "System - Mootools Upgrade" plugin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #95 by tubus
Good afternoon. Following problem. When the plug-in System - K2Store is active - kunena 1.6.3 the panel with bbcode doesn't work. I understand that there is a conflict of js scripts, because if you disable the plugin System - K2Store bbcode appears and works normally. how can I fix it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #96 by Peter072
I have two great problems:

1. When I klick on the "Create an account"-link I get to a page to register all right, but when I have filled inn all the details and hit "Register account", nothing happens!!! No confirm page or new page at all, its just a button that do nothing :blink:
For anyone that want to try, the page is frihetsforeningen.no -> Forum

2. The page where I can update my user info/avatar/etc is not working. I hit "Edit" but nothing can be done here. See the attached image
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #97 by Peter072
I forgot the configuration settings, sorry. Here they are:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Disabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 256M | Max file upload: 48M

This message contains confidential information

Joomla default template details : Frihetsforeningen_forum | author: Per Mork | version: 1.0.x | creationdate: 2011-04-03

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.6.3 | creationdate: 2011-01-31

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.3 | Build: 4344 | Version name: Parlare | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Third-party SEF components: sh404sef: Disabled or not installed | ARTIO JoomSEF: Disabled or not installed | AceSEF: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #98 by simar
I have made a website using jooomla 1.5 and registered some 70 users using their facebook profile. Later I installed kunena and want to use same registered users have their users in kunene as well so i synced all the users from the control panel. Now when user log in he can access his profile but all the buttons in the profile like Unapproved posts Subscriptions Thankyou, all are inactive and i edit the profile buttons there as well are inactive..
plz help




This is my configuration
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 64M | Max file upload: 64M

This message contains confidential information

Joomla default template details : ja_purity | author: JoomlArt.com | version: 1.2.0 | creationdate: 12/26/07

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.6.3 | creationdate: 2011-01-31

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.3 | Build: 4344 | Version name: Parlare | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Third-party SEF components: sh404sef: Disabled or not installed | ARTIO JoomSEF: Disabled or not installed | AceSEF: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Enabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #99 by simar

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago - 8 years 7 months ago #100 by sozzled
G'day, tubus, Peter072 and simar, and welcome to Kunena.

All of you have a similar problem (a Javascript library conflict loaded by another Joomla extension on your site that is clobbering Mootools 1.2.4). See msg #1 in this topic.
Last edit: 8 years 7 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.245 seconds