×
Kunena 5.2 RC3 Released (Yesterday)

The Kunena team is thrilled to announce the third public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC3 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Merged All users have Administrator privileges

More
2 years 10 months ago #131 by Nibiru
Sorry to dig up an old post.

I'm having the same problems.

I have an oldish forum about 8 years. It started on J1.5 and migrated to J2.5 . A few weeks ago I started the process to update joomla 2.5.28 and kunena 3.x.x to the latest versions. All was working well until I noticed all users were red and displayed admin as user group. I know this was not the case before updating kunena 4.0.9 to the next version.

I have read through this post and followed the instructions but everything seems to be set correctly.

Need help please.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.231 seconds