×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

Question Problem I do not have icons and I can not attach files

More
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #1 by neon26
Hello
As you can see in the picture, I do not get the icons that usually come out, for example to put a link or others.




Another problem is that I give the button attach images for example and it does not work, does not do anything that button.
Yesterday I installed joomla 3.8.8 and kunena 5.1, so I do not know where the problem might come from

Can you help me?

Thank you


attached report here...

Warning: Spoiler!
Attachments:
Last edit: 2 years 4 months ago by neon26.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #2 by neon26
Can anyone help me?

I've also seen that the menu disappears when I'm going to answer an answer


in this photo menu is ok


in this photo menu disappears

Attachments:
Last edit: 2 years 4 months ago by neon26.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #3 by guidocx84
Also me with attachments problems after kunena 5.1 upgrade. I click on inserti in the message button but it doesn't insert the file :dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #4 by 810
try the nightly build. its on our download page.
For the editor, go to the kunena template options, and click on save.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #5 by guidocx84

810 wrote: try the nightly build. its on our download page.
For the editor, go to the kunena template options, and click on save.


Do you think that the nightly build will solve the problem? Do you suggest me to install it on a production environment?
I'm facing also problems with FontAwesome, also taking them from external CDN. I see big "!" and "?" animated when I pass the mouse over the online user section.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #6 by neon26

810 wrote: try the nightly build. its on our download page.
For the editor, go to the kunena template options, and click on save.


what is this? nightly build
Where I can find it? and what do I have to do,

i don´t undertand

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago - 2 years 3 months ago #7 by rich
Topics with different questions are not optimal. It gets confusing to discuss different problems in a topic.

Where I can find it? and what do I have to do,

Go to the download page, scroll down and click on Kunena 5.1 From there you can download the last version of Kunena (nightly build).
Last edit: 2 years 3 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #8 by neon26

rich wrote: Topics with different questions are not optimal. It gets confusing to discuss different problems in a topic.

Where I can find it? and what do I have to do,

Go to the download page, scroll down and click on Kunena 5.1 From there you can download the last version of Kunena (nightly build).



I installed as you have indicated but my problems continue.

Any ideas?

Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #9 by 810
do you see any errors on the console. (f12)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #10 by Bouma
I fix one problem, and discover that I have the same issue with this topic.
So, the taskbar, the attachment button, and to add, there is no WRITE / PREVIEW buttons as well.



These are the error i get. (f12)
JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
newtopic:105 Uncaught SyntaxError: Invalid regular expression flags
upload.main.js:7 Uncaught ReferenceError: imageheight is not defined
    at HTMLDocument.<anonymous> (upload.main.js:7)
    at i (jquery.min.js?31435bb09e4b306f3d25c91ee0cf0c04:2)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.min.js?31435bb09e4b306f3d25c91ee0cf0c04:2)
    at Function.ready (jquery.min.js?31435bb09e4b306f3d25c91ee0cf0c04:2)
    at HTMLDocument.K (jquery.min.js?31435bb09e4b306f3d25c91ee0cf0c04:2)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 1.584 seconds