×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

Question Missing usernames in frontend after update 5.1.0

More
2 years 4 months ago #1 by Kurti
After update from 5.0.14 to 5.1.0 the usernames are not displayed anymore.
Link: bmw-club-e36-e46.com/index.php/forum
Configuration unchanged.
Database error? I've got no idea :(
Thanks o lot for help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #2 by 810
mhh thats strange, try to disable tooltips option, its on the template settings.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #3 by xillibit
Hello,

Do-you have the same issue if you set english language instead german language just to check ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: Kurti

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #4 by 810
Yes thats should be the issue. Do you use a language override?

Try first to install the kunena language pack from the download page.
The following user(s) said Thank You: Kurti

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #5 by Sims
Hi,
I have the same proble. The language pack is installed and there is no override.
www.nach-holland.de/auswandern/noch-fragen

Thanks for help
The following user(s) said Thank You: Kurti

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #6 by Kurti

xillibit wrote: Do-you have the same issue if you set english language instead german language just to check ?

Yes

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #7 by Kurti

810 wrote: mhh thats strange, try to disable tooltips option, its on the template settings.

does´nt work neither :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #8 by Kurti
I ´ve forgotten to say, that I´d done an update from Kunena 1.7.2 ... but under 5.0.14 all worked well ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #9 by 810
try to remove the language/de-DE/ all the kunena files.

Or copy the files from the package to this folder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #10 by Sims
Hi 810,
I removed all kunena files from the folder. It doesn't change anything.
The following user(s) said Thank You: Kurti

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.108 seconds