×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Question Gray window after installation

More
3 years 9 months ago #1 by Puby14
Dear All,
After succesful installation and re-creation of Forum Menu ( under the site own main-menu ) after clicked on any Forum menu-points : every needed elements are visible - but the whole window is transparent-gray coloured and inoperable.
Joomla : 3.6.2
Kunena : 5.0.1
Please let me know what to do.
P.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #2 by postkat
I have the same problem.
There seems to be an overlay.

Help please!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #3 by 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #4 by Puby14
I re-installed Kunena and received the follwing error :
Error: 0 - load error: failed to find ......./components/com_kunena/template/crypsisb3/assets/less/crypsisb3.less

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #5 by 810
Replied by 810 on topic Gray window after installation
try to clean cache. on Joomla.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #6 by postkat
The gray window is div#simplemodal-container.simplemodal-container.
This overlay container pops up every time you visit the forum index.
I have now disabled this window with CSS but how can I disable this pop-up?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #7 by 810
Replied by 810 on topic Gray window after installation
we have no simplemodal css class, so I think its a other plugin or joomla template is causing this issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #8 by Puby14
The cache was cleaned : problem solved.
But I have got the gray window - no changes after used the css was wroten in the topic linked by you. Any idea ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #9 by 810
Replied by 810 on topic Gray window after installation
do you have a link to your forum

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #10 by Puby14

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.162 seconds