×
Blue Eagle (1.5.0) for K5.1 is released (20 Jul 2018)

Please update the Kunena Blue Eagle to 1.5.0 if you use Kunena 5.1.
We made several bug fixes and improvements. Also Blue Eagle has now all the features from Crypsis.
Download: www.kunena.org/download/templates/category/blue-eagle-5

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved Problem when trying to create a new topic: weird table with all kind of colors in it

More
3 years 8 months ago - 3 years 7 months ago #1 by dorl1986
Hello there,

I have an issue when setting up a forum for the first time.
all of my views are working fine but when I go to the create new topic page i am getting a weird table with all kind of colors in it (attached a screenshot).
any ideas what could cause this?
working on Joomla 3.3.6 and kunena 3.06

tnx :)
Attachments:
Last edit: 3 years 7 months ago by 810.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
3 years 8 months ago #3 by dorl1986
thanks but there are no solutions in any of the threads, only a note that a fix will be part of 3.0.7.
any solutions for this?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #4 by dorl1986

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #5 by 810
do you got a link and login for me then i can check that

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #6 by dorl1986

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #7 by 810
email to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #8 by dorl1986
I emailed you on the 21st of dec, did you get it? I am resending the Email now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #9 by 810
ah i get the mail in the spam folder, i checked your site. And i think there are a lot off conflict on your template. Please try default joomla template. If it works, you need to fix your template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #10 by dorl1986
thanks. with the default template it works.
how would I go about finding out what the conflicts are, where should I look?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.131 seconds