×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× Please Read This First:

This is a community-driven self-help category to ask questions about designing or developing your own Kunena template. Please be aware that there are rules that apply to topics posted in this category:

Do not use this category for:
  • asking questions about how to make simple changes to a template designed by the Kunena project team (use K 3.0 Templates instead);
  • advertising your own template designs.

Topics that do not meet the above guidelines may be removed without notice.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question My cripsis template in Kunena 5.0.1 looks wrong

More
3 years 10 months ago #1 by stromboli
Hi!
I just installed 5.0.1 and the problem is taht the template looks like this:

prntscr.com/ccbpw4

Anyone knows how to solve it?

best regards,
Carla

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #2 by 810
On the crypsis settings - choose "Load Bootstrap" option, its on the basic settings tab

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago - 3 years 10 months ago #3 by stromboli
Hi,

Load bootstrap is selected

but the error continues
:(
Last edit: 3 years 10 months ago by stromboli.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #4 by robbrich
sorry to hijack this thread, but I am having the same issue with a new installation of joomla 3.6 and kunena 5.0.1. I searched the forums and saw that if I were to enable the bootstrap option in the template settings that it should work, but nothing I do changes the layout.

the site template is using 'JooSwatch' by joostrap.com

see attachment to see what is happening:
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #5 by robbrich
I did some digging and found the default bootstrap.css from the template was causing issues with this:
table td[class*="col-"], table th[class*="col-"] {
position: static;
float: none;
display: table-cell;
}

if I removed the 'float:none;' or changed it to 'float:left' then everything worked correctly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #6 by stromboli
Hi,
I changed my Joomla bootstrap.css and no change. Did you mean Kunena's bootstrap file?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #7 by 810
If col-md is the issue, then you need to enable crypsisb3 as default

col-md is a bootstrap 3 class.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #8 by stromboli
Enabling crypsisb3 causes an error in my site:

+
0 - load error: failed to find /home/tresjolie/public_html/components/com_kunena/template/crypsisb3/assets/less/custom.less

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #9 by stromboli
Any other ideas of how to solve this problem?
I tried all the ideas of above but none worked

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #10 by 810
for your: 0 - load error: failed

backend - components- kunena - template -edit less

then the custom.less file will be created

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.602 seconds