×
Kunena 5.2.6 released and Blue eagle 1.6.6 released (25 Jul 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.6 [K 5.2.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.6

×

Please Read This First:


Please read the guides posted as sticky topics in this category. For a quicker response, please give as much information to help us understand the problem (see How To Ask Questions The Smart Way and What information should I include when I ask for help (including how to post my configuration report)? ).

This category is only for reporting defects with K 2.0 Please read, before you post, Before you post your question, read this first .

Do not use this category:
  • if this website (www.kunena.org) works but works differently to how you expected
  • for requests to add or remove the standard features of Kunena;
  • for questions commonly asked or "how to" in nature (see the FAQs menu tab above);
  • for help with Kunena versions that are not the latest stable release; or
  • for general Joomla or website administration matters

You must include your K 2.0 configuration report; if you do not include your configuration report, your topic may be closed (locked) or deleted without any further warnings from the moderators.

K 2.0 support will cease on 31 August 2013 and this section of the forum will be closed and archived after that time and no further questions will be answered about this version.

Question Kunena Latest Module

More
8 years 4 months ago #1 by mmcdermott1
Using Kunena 2.04 and Joomla 2.5

I installed this module but noticed a few things. I use multiple templates on my site and when a user clicks on one of the latest topics, it takes them there but I have white text on white background which is odd. I can't figure out how it is calling the page as the URL is kind of odd. Is there a way to specify template to use?

second, when it does take the user to the topic they select, the kunena menu bar isnt there. Any reason for this?

Thanks
The topic has been locked.
More
8 years 4 months ago #2 by sozzled
Replied by sozzled on topic Kunena Latest Module
Neither of these things are defects.

We prefer you keep one subject per topic

You posted in the wrong part of the forum - you did not read the rules about posting in the "I wish to report a defect with Kunena" category.

You did not include your configuration report.

We should not have to remind people about how to use the forum.

Your first question is a templating issue. Please read My Joomla site template makes a mess of Kunena

Your second question relates to the Kunena menu. This is probably caused by something you have done. Please read Kunena Menu issues .

If you have further questions, please use a more appropriate category to ask your questions.

This topic is closed.
The topic has been locked.
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.083 seconds