×
Kunena 5.2.6 released and Blue eagle 1.6.6 released (25 Jul 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.6 [K 5.2.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.6

×

Please Read This First:


Please read the guides posted as sticky topics in this category. For a quicker response, please give as much information to help us understand the problem (see How To Ask Questions The Smart Way and What information should I include when I ask for help (including how to post my configuration report)? ).

This category is only for reporting defects with K 2.0 Please read, before you post, Before you post your question, read this first .

Do not use this category:
  • if this website (www.kunena.org) works but works differently to how you expected
  • for requests to add or remove the standard features of Kunena;
  • for questions commonly asked or "how to" in nature (see the FAQs menu tab above);
  • for help with Kunena versions that are not the latest stable release; or
  • for general Joomla or website administration matters

You must include your K 2.0 configuration report; if you do not include your configuration report, your topic may be closed (locked) or deleted without any further warnings from the moderators.

K 2.0 support will cease on 31 August 2013 and this section of the forum will be closed and archived after that time and no further questions will be answered about this version.

Important Kunena Menu Error "Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data"

More
8 years 5 months ago - 8 years 5 months ago #1 by maz2390
-UPDATED FURTHER DOWN (POST #6)-

Hi,

I'm having a strange problem that I can't work out how to fix.

Whenever someone puts an image in their thread, using the img tag, it causes a 'No data received' error in Google Chrome when you try to view it. I'm can't remember the error in other browsers but it is basically the same.

It doesn't even let you get into the forum category.
Has anyone else had this? I've searched but couldn't see anything!

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 60 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 128M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : vantage_j25 | author: arrowthemes | version: 1.0.3 | creationdate: December 2012

Kunena default template details : Vantage Template | author: arrowthemes | version: 2.0.2 | creationdate: 2012-11-01

Kunena version detailed: Kunena 2.0.4 | 2013-01-18 [ Pharmacopoeia ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 1.9 | UddeIM 2.9

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 2.0.4

Modules: None

Last edit: 8 years 5 months ago by maz2390.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #2 by xillibit
Hello,

Do you have tried with an another browser ? Do you have tried with default Kunena and Joomla template ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #3 by Matias

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #4 by maz2390
Yep, it's been tested with other browsers (IE and Firefox) and it's also been tested with default templates but still same error.

We are currently having other problems at the moment (hence the delay in responding) so we are doing a fresh install and hopefully it will fix the Kunena issue as well.

I'll let you know how it goes!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #5 by maz2390
OK, we've reinstalled the site but still getting the error.

In Google Chrome it shows as "Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data."

And in IE it just shows the standard "this page cannot be loaded" page.

Not sure what is causing it. It happens with both the default template and a custom one.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #6 by maz2390
Sorry for triple posting!

Think I have found the error... it's something to do with the Kunena menu but I'm not sure what.

After another reinstall, (completely wiping the database and any file related to Kunena)the error seemed to go away for images but instead it presented itself when I clicked on the Home/Index breadcrumb. I changed the Kunena 'Forum' menu item type to 'Homepage>Forum' and it fixed the issue when clicking the breadcrumb however it caused the error to appear on the image again!

I have no idea where to go from here... is it possible for someone to take a look?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #7 by Matias
Kunena uses Kunena Menu by default and in "home menu" (or the one marked by star/flag) there's an alias, which points into our menu. Using alias menu type (just like in that item) should fix your issues.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #8 by maz2390

Kunena uses Kunena Menu by default and in "home menu" (or the one marked by star/flag) there's an alias, which points into our menu. Using alias menu type (just like in that item) should fix your issues.


Sorry, I'm not 100% sure what you mean

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.221 seconds