×
Kunena 5.2.6 released and Blue eagle 1.6.6 released (25 Jul 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.6 [K 5.2.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.6

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved Pending Messages Doesn't Show

More
8 years 6 months ago #1 by oates
Hi

I have a strange problem that I couldn't find a result for on google or this forum's search.

I may have a forum category that has:

11 pending message(s)

When I click on it - nothing shows, in fact, only newer recent pending would show, like it could say 3 pending but 1 will show, that one being from the last few days.

Any advice?

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #2 by DanielComics
Same problem here.
I still have to understand if something is in conflict or whatelse...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago - 8 years 6 months ago #3 by sozzled
I do not know how to answer this question unless we can see your Kunena configuration report.

Has this problem always been the case or was it something that happened after updating from an older version of Kunena?
Last edit: 8 years 6 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #4 by oates
Replied by oates on topic Pending Messages Doesn't Show
Yes, I believe it may have happened during a minor update. Noticed it in the last 6 months:


This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 64M | Max file upload: 10M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : yoo_corona | author: YOOtheme | version: 5.5.15 | creationdate: June 2012

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.7.2 | creationdate: 2012-01-31

Kunena version detailed: Kunena 2.0.4 | 2013-01-18 [ Pharmacopoeia ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 1.9

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 2.0.4 | Content - Kunena Discuss 2.0.4

Modules: Kunena Latest 2.0.4 | Kunena Stats 2.0.4 | Kunena Login 2.0.4 | Kunena Search 2.0.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #5 by sozzled
Try using the K 2.0 Blue Eagle template instead of the K 1.7 Blue Eagle template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #6 by oates
Replied by oates on topic Pending Messages Doesn't Show
updated. no success though. even with new posts, within like a few weeks, they disappear despite saying 3 pending for example.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago - 8 years 5 months ago #7 by hkymre
I'm seeing the same issue - 4 posts showing pending, but nothing there when I click the link.

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 60 seconds | Max execution memory: 512m | Max file upload: 8M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : rt_voxel_responsive | author: RocketTheme, LLC | version: 1.3 | creationdate: December 18, 2012

Kunena default template details : Blue Eagle 2.0 | author: Kunena Team | version: 2.0.4 | creationdate: 2013-01-18

Kunena version detailed: Kunena 2.0.4 | 2013-01-18 [ Pharmacopoeia ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 1.9 | UddeIM 2.9

Third-party SEF components: None

Plugins: Content - Kunena Discuss 2.0.4

Modules: None


Added a post to the form - count goes up to 5, click link & it shows only the new post I made.
Deleted post & count back to 4

Added a post to the form - count goes up to 5, click link & it shows only the new post I made.
Permanently deleted post & count back to 4
Last edit: 8 years 5 months ago by hkymre. Reason: added test results

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago - 8 years 5 months ago #8 by xillibit
Hello,

Are-you looking in your profile to check pending messages ?
Are-you a global moderator, a moderator in a specific category or an admin ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Last edit: 8 years 5 months ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #9 by hkymre
I'm an admin & am seeing the 4 pending message(s) on the index of the forum, under the category description.

The URL for the 4 pending messages is https://mysitename/forum/topics/posts/mode-unapproved/catid-6/userid-0

visiting the link shows

Unapproved Posts
No Posts
0 Topics

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #10 by dianaNashif
We are having the same problem.........shows pending messages, but you click on it and it says Un approved post - No Posts. The posts were there because I added to test posts. At first they did show, I didn't moderate them so I could see if this issue is still happening as my moderators say is has and yes, after a while, the posts do disappear.

Has anyone found a solution to this?

I am signed in a a superAdmin.

Thank you for helping me,

Diana

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 256M | Max file upload: 512M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : rt_metropolis | author: RocketTheme, LLC | version: 1.2 | creationdate: February 13, 2013

Kunena default template details : Blue Eagle 2.0 | author: Kunena Team | version: 2.0.4 | creationdate: 2013-01-18

Kunena version detailed: Kunena 2.0.4 | 2013-01-18 [ Pharmacopoeia ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: Jomsocial 2.8.3

Third-party SEF components: None

Plugins: JomSocial - My Kunena Forum Menu 2.0.4 | JomSocial - My Kunena Forum Posts 2.0.4 | JomSocial - Kunena Groups 2.0.4

Modules: Kunena Latest 2.0.4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.348 seconds