×
Blue Eagle 5 v1.5.5 has been Released (Yesterday)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.5.5 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

Question RSS doesn't work for me...

More
11 years 8 months ago #1 by KZrider
What did I do to screw up the RSS feed?

kzrider.com/index.php?option=com_kunena&...unc=fb_rss&no_html=1

Only changes I've made was to the template. See this post: www.kunena.com/forum?func=view&catid=18&...mit=10&start=10#5094

Feed validation is complaining about line 18, column 71. I'm lost...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2 by Baze
Replied by Baze on topic Re:RSS doesn't work for me...
Same here :S i'm using kunena 1.0.8 on j1.0.15

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #3 by woonydanny
doesnt work for me either.

J1.5.9, PHP 5.2.6, K1.08

still wish that i can write my forum signature through a jomsocial plugin and do it from my jomsocial profile :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #4 by Stussy
Can't get RSS feed to work either. J 1.0.15 Kunena 1.0.8

Is there any way to notify users of new threads started?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago - 11 years 8 months ago #5 by fxstein
We have a non-SEF problem in the feed. If you turn on Joomla internal SEF, the feed should work.

fxstein

We love stars on the Joomla Extension Directory . :-)
Last edit: 11 years 8 months ago by fxstein.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #6 by Stussy
wow, that was fast!

I have Joomla SEO turned on, and am running SH404SEF as well.
This is the RSS link it produces:
www.colourchiefs.com.au/index.php/compon...nc,fb_rss/no_html,1/

I have tried setting SH404SEF to skip Kunena and the link produced is (Joomla SEO is still turned on):
feed://www.colourchiefs.com.au/index.php?option=com_kunena&Itemid=37&func=fb_rss&no_html=1

Am I missing something?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #7 by woonydanny
ok that could be the problem. i run my site without joomla sef turned on.

I may turn it on soon, but am wary as in the past anytime i have had a sef (either component or joomla sef) it has drastically slowed my site.

So i am reluctant to turn it on, but may try soon.

still wish that i can write my forum signature through a jomsocial plugin and do it from my jomsocial profile :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #8 by Stussy
I have disabled SH404SEF and Joomla SEO, and still can't get it to work.

Link is:
feed://www.colourchiefs.com.au/index.php?option=com_kunena&Itemid=37&func=fb_rss&no_html=1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #9 by yellowdog
I got it working after switching on sef but it caused alot of other problems that people are having with their joomla install, my joomla polls aren't working now amongst other things so if you could sort this out asap that would be most cool.
For the moment I'm switching of rss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #10 by lastboyscout
we still discussed and solved it in the german forum. here is the translated solution:

1. insert the rss link in igoogle or similar rss reader
2. in admin area of joomla deactivate all 3 sef settings
3. reload in igoogle
4. activate all sef settings in jommla (inc mod_rewrite)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.119 seconds