Kunena 7.0.4 Released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 7.0.4 [K 7.0.4] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 5.4.x/6.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 / K 6.4 and issues discovered during the last development stages of K 7.0

Question JoomlaTR Kunena default_ex_tra Teması

More
15 years 8 months ago #60824 by ugur

joomla wrote:

anoel wrote: sana mı düştü. Çok güzel laf ediyorsun git bak bakim benim yaptığım temalara. Ondan sonra konuş. Senin gibi gerzeklere böyle temları yapıp yediriyorlar işte.

Farklı işler derken ne yapıyorlar. Forumda destek 0 hiçbir konu hakkında kesin bir bilgileri yok. Benim banladılar çünkü lafımı esirgemem reklmasa reklam emekse emek. Yapsınlarda görelim. Photoshop ta boyama yapmaya benzemez, kod yazmak.

Arkadaşım konuşmalarınıza lütfen dikkat edin. Kimse kimseye tema yedirdiği yok. 37 yaşındayım ilk defa bu şekilde bir laf işitiyorum. Yaptığınız çok ayıplı kelimeler. Belliki sizi yetiştirenler iyi yetiştirememiş.

Yazışmanıza gerek yok. Ortada tartışma üretecek bir konuda yok. Yönetime bildirdim gerekeni yaparlar. Konuyu kapatıyoruz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 years 8 months ago #60833 by anoel

joomla wrote:

anoel wrote: sana mı düştü. Çok güzel laf ediyorsun git bak bakim benim yaptığım temalara. Ondan sonra konuş. Senin gibi gerzeklere böyle temları yapıp yediriyorlar işte.

Farklı işler derken ne yapıyorlar. Forumda destek 0 hiçbir konu hakkında kesin bir bilgileri yok. Benim banladılar çünkü lafımı esirgemem reklmasa reklam emekse emek. Yapsınlarda görelim. Photoshop ta boyama yapmaya benzemez, kod yazmak.

Arkadaşım konuşmalarınıza lütfen dikkat edin. Kimse kimseye tema yedirdiği yok. 37 yaşındayım ilk defa bu şekilde bir laf işitiyorum. Yaptığınız çok ayıplı kelimeler. Belliki sizi yetiştirenler iyi yetiştirememiş.

Yaş olayını geç biraz yaşına göre konuş. 37 yaşındayım diyorsun ilk defa böle laf işittim sen hangi ülkede yaşıyorsun. Yalakalıkmı yapıyorsun joomlatr forumunda sana güzel yer versinler diye.

More
15 years 7 months ago #63497 by anoel
:)) yazık sana uğur.

More
15 years 6 months ago #68014 by hafc
adamlar kalkıp size destek veriyor sizler hala neyleri soyluyorsunuz!
joomlaTR de destek yok diyorsunuz , bu zamana kadar kaç soru sordunuz joomlaTR ye (once arama yaparak) ?
yaklasık 6 aydır joomla ile ilgileniyor ve denemeler yapıyorum. su dakikaya kadar bir tane soru sormus değilim neden biliyormusun? ARAMA YAPIYORUM . bence sen ve senin gibilerde öncelikle arma yapsın adam gibi , sizin arayısınız sanıyorumki şu. ne hata yaparsam yapayım , ''ne yanlış yaparsam yapayım destek vermek zorundalar'' mantıgınız bu ise yıllık anlaşma yapın sadece sorun oldugunda değil her guncellemede anlaşma yaptıgınız kişi , kurum desteginizi versin.
boş boş konuşup insanları yanlış yonlendirmeyin.

(biraz hortlattım konuyu ama sinirlerim bozuldu kusura bakmayın) selametle..

• saslove1984
  • saslove1984's Avatar
  • New Member
  • New Member
More
15 years 6 months ago #69973 by saslove1984
Replied by saslove1984 on topic Re: JoomlaTR Kunena default_ex_tra Teması
değişiklikler güzel ama burada konuşulanlar için aynı şeyi söyleyemem :S

More
15 years 6 months ago #69987 by Joomla

saslove1984 wrote: değişiklikler güzel ama burada konuşulanlar için aynı şeyi söyleyemem :S

Kendini bilmez bir kaç kişinin gelip burda hava atması diyelim ;) Gelip kendini rezil ediyor durum bu :side:

Time to create page: 0.250 seconds