Kunena 7.0.4 Released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 7.0.4 [K 7.0.4] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 5.4.x/6.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 / K 6.4 and issues discovered during the last development stages of K 7.0

Important Bine aţi venit la Kunena - secţiunea românească

More
17 years 2 months ago #2410 by mikeone
Sa inteleg ca la varianta a 3-a ai introdus adresa corecta, * hxxp://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/9425/35706/com_kunena_v1.0.7b_b933_2009-01-27.tar.gz si nu ti-a mers? Straniu, pentru ca eu l-am instalat in acest mod tocmai in ideea de a scapa de o posibila eroare de "timp insuficient", PHP-ul fiind setat la 30 de secunde.

* in loc de "xx" de la "hxxp" vei pune "tt". Ti-am scris asa ca sa vezi exact adresa corecta.

O zi buna.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 2 months ago - 17 years 2 months ago #2414 by tyger
Se pare ca prima data am gresit (nu am stiut ca pentru a folosi Install from Directory trebuie sa dezarhivez fisierul si apoi sa-l urc pe ftp dezarhivat.)
Dupa ce-am facut lucrul acesta, am obtinut aceeasi eroare ca si cand as incerca sa-l instalez cu optiunea 1. Upload Package File
eroarea fiind:
Error 500 - Internal server error

An internal server error has occured!
Please try again later.

Am reincercat copiind link-ul tau de mai sus, modificand si xx, si am obtinut:
* Remote Server connection failed, failed to open stream: no suitable wrapper could be found
* Invalid URL

Am incercat si cu arhiva .zip .tar si degeaba
Last edit: 17 years 2 months ago by tyger.

More
17 years 2 months ago #2427 by paf
mikeone wrote:

Salut,

felicitari pentru traducere. N-am apucat s-o verific pe toata. La prima vedere doar un cuvint are un "i" in plus.

Prezent 0 membrii și 1 Oaspete

in cazul acesta membri nu are de ce sa fie articulat si sa primeasca si un al doilea "i".

Mulţumesc, am modificat!

File Attachment:

File Name: kunena-c33...abbf.txt
File Size:101.04 KB

More
17 years 2 months ago #2428 by paf
octet wrote:

Multumesc pentru traducere, Alexandru!

Uploadat aici este setul meu de imagini in limba romana: www.2shared.com/file/4850249/e520bfe7/romanian.html Sper sa va fie de folos. Pentru cei care doresc, pot pune si .PSD-ul.

Adrian

Adrian, de ce nu pui aici arhiva? De pe 2shared.com se descarcă greu şi ţi se deschid o grămadă de pop-up-uri. Şi pune şi PSD-ul :)

More
16 years 10 months ago #18677 by Arbait
Ce fel de "secţiunea românească" este asta?
:laugh:
Traducerea este la .8, despre .10 ce sa mai vorbim....
Chiar nu sunt utilizatori romani de Kunena?

What kind of "romanian section" is that?
Where are the romanian Kunena users?
One must to wait more than three months for an answer?

More
16 years 10 months ago #20620 by paf
Arbait, dacă ai deschide un fișier de traducere, ai vedea că de la 1.0.8 la 1.0.9 se schimbă fix 57 de rânduri dintr-un total de 1657. Dacă pe utilizatorii site-ului tău îi deranjează fix rândurile astea, care, dacă mă uit atent nici nu intră în front-end ci doar în back-end ai putea să-ți rupi cinci minute din timpul tău să le traduci.

Am postat traducerea pentru o versiune stabilă, 1.5.3 într-un forum din această categorie. Sper să-ți folosească!

Time to create page: 0.233 seconds