- Thank you received: 0
Kunena 6.4.13 Released
The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.4.13 [6.4.13] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 5.4.x/6.0.x./6.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 / K 6.4 and issues discovered during the last development stages of K 6.0
Hint: This version is primarily intended to facilitate an upgrade if Joomla was first updated to version 6.1 before Kunena was up to dated.
Important Bine aţi venit la Kunena - secţiunea românească
Acuma fara suparare, uite ca nu aveam cum sa stiu ca diferenta era de numai 57 linii de cod mai ales ca am ramas si ramin tot la 1.0.8 pina cind se va gasi un un discussbot care sa functioneze pe versiunile superioare.
Pe de alta parte, nedumerirea si intrebarea mea, ramine... Chiar asa putini utilizatori romani de Kunena?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Eu am folosit putin Fireboard, la inceput, cand s-a lansat, sunt cu Joomla din ziua a 3-a a proiectului :laugh: am trecut la Kunena dintr-un compromis, JFusion imi ingreuna prea mult site-ul (il foloseam ca bridge la smf 1.0.10) asa ca am migrat continutul la Kunena.