×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (Yesterday)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Merged Fatal error: Interface 'iKunena' not found in ...... com_kunena/libraries/api.php on line 17

More
9 years 4 days ago #1 by lappleget
Full Error
Fatal error: Interface 'iKunena' not found in /home/xxx/public_html/administrator/components/com_kunena/libraries/api.php on line 17

I found other referenced to this from a year ago

Now I am on J 1.7, K1.7 and CB 1.4
I get this from the CB Component Users Tab whenI click on a user
Also With a user selected I get not user selected using the edit button on top.

I have everything else working just admins need to see and edit CB profiles

I also just logged in as a superuser and went to edit my profile and I get that error

Any Ideas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 days ago #2 by xillibit
Hello,

Under Joomla! 1.7, you need to have Community Builder 1.7, i hope that will fix your issue

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 days ago #3 by lappleget

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 days ago #4 by Matias
Can you check if the class is in file:
administrator/components/com_kunena/api.php

If it's not, file hasn't been updated during installation (known Joomla bug if file permissions are wrong).

Also check that System - Kunena plugin is enabled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 days ago #5 by lappleget
I don't see a cass just an interface. I attached the file you wanted me to look at.

Weird thing this morning I can view the profiles no problem.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 days ago #6 by xillibit
The file that you have put in attachment is empty...

The api.php file should have 489 lines, you need to check that

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 days ago #7 by lappleget
It has 489 lines and I'll try to attach it again

I have figured something out
If I have the access levels members (one I created) and registered and superuser checked for the superuser I do not get the error.

but under CB if i have them all checked the the menus for access level don't show them all (a known bug of CB and 1.6 access level see - CB forum at www.joomlapolis.com/forum/153-profession...my-group-list#176834

hope these help both of you I am posting on both forums at least until we get down to the bottom of it to help other users

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago - 8 years 7 months ago #8 by bellablue
Fatal error: Interface 'iKunena' not found in /var/www/vhosts/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/httpdocs/administrator/components/com_kunena/libraries/api.php on line 17

What did I do now I shut something off .... :( ....... :blush:

HELP SITE DOWN SINCE I TOUCHED SOMETHING ....
Last edit: 8 years 7 months ago by bellablue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #9 by 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago - 8 years 7 months ago #10 by bellablue
ok shut off all the kunena products sites back up .... ughhhhhh do these files have anything to do with it ...?

Kunena Groups Site Plugin 1.6.4
My Kunena Forum Menu Site Plugin 1.6.4
My Kunena Forum Posts Site Plugin 1.6.4

I turned on only
Kunena Forum Administrator
System - Kunena Forum

and I am getting
404 - Component not found


Call stack
# Function Location
1 JSite->dispatch() /var/www/vhosts/XXXX.org/httpdocs/index.php:43
2 JComponentHelper::renderComponent() /var/www/vhosts/XXXX.org/httpdocs/includes/application.php:191
3 JError::raiseError() /var/www/vhosts/XXXX.org/httpdocs/libraries/joomla/application/component/helper.php:140
4 JError::raise() /var/www/vhosts/XXXX.org/httpdocs/libraries/joomla/error/error.php:250
Last edit: 8 years 7 months ago by bellablue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 1.289 seconds