×
Kunena 5.2 RC3 Released (29 Nov 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the third public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC3 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Merged Invalid Token

More
9 years 9 months ago - 8 years 6 months ago #1 by tgotch
Invalid Token was created by tgotch
I have been getting an "invalid token" error with Chrome.

I have the following installed:
Joomla:1.5.22
Jomsocial: 2.0.4
Kunena: 1.6.2

Sequence to reproduce error:
1. Log in using front end (joomla)
2. Click "remember me" box
3. Go to my Kunena forum
4. Read a post
5. Shut down Chrome
6. Open Chrome back up
7. Log back into front end of site.
8. Invalid token appears.

Anyone know how to resolve this error?
Last edit: 8 years 6 months ago by sozzled. Reason: Change topic icon

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #2 by sozzled
Replied by sozzled on topic Re: Invalid Token
Do you experience these symptoms here, at www.kunena.org ? Have you searched the forum for "invalid token"?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #3 by tgotch
Replied by tgotch on topic Re: Invalid Token
I cannot duplicate it on here, and yes I have searched the forums, but did not see any solutions.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #4 by sozzled
Replied by sozzled on topic Re: Invalid Token
Go to your Joomla Global Configuration page. Go to the System tab; what are the Session Settings?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #5 by tgotch
Replied by tgotch on topic Re: Invalid Token
Session=45 minutes
Session handler=database

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #6 by sozzled
Replied by sozzled on topic Re: Invalid Token
Make session lifetime the same as Kunena session lifetime and turn session handler = none to see if this makes a difference.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #7 by tgotch
Replied by tgotch on topic Re: Invalid Token
I set kunena session to 2700 (=to 45 jooomla). Set handler to "none". That caused "invalid token" on original login. (step #1 above)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #8 by sozzled
Replied by sozzled on topic Re: Invalid Token
I suggest that you may need to ask your question at the Joomla support forum (forum.joomla.org) "Invalid token" is a Joomla issue. It's not really a Kunena issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 6 months ago - 9 years 6 months ago #9 by teratyke
Replied by teratyke on topic Re: Invalid Token
Hi
I just had this exact problem - in fact I've had it before. I appreciate this is an old topic, but posting here in-case others find the same. Also this is a Joomla! issue, not Kunena - I'm sure of that.

Invalid tokens have been caused for me because of having the system-cache plugin enabled. This caches whole pages including the login modules, both in Kunena and other pages on the site. effectively it can end up looking like you are logged out - because you are seeing a cached page.

My setup has cache enabled in the site-global configuration, but the system cache plugin, must be disabled or I get all sorts of problems.



What I can't work out is how that system cache keeps getting turned on!

Hope this helps someone one day.

Rob
Last edit: 9 years 6 months ago by teratyke.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #10 by farmerinmo
Replied by farmerinmo on topic Re: Invalid Token
I fixed the invalid token by turning off sef all together. Its working so far, so looking for a solution so I can have sef in our website.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.120 seconds