×
Kunena 6.0.6 & Kunena 5.2.13 & blue eagle5 1.6.8 released as security release (28 Nov 2022)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.6 [K 6.0.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.2.x. This is a security release.

× Before posting new topics in this category K 1.5.x Support: Please read this first.

Question keyword issues in our forum

More
11 years 5 months ago #1 by freespirit
There are some SEO issues that happened in our forum. This only happened after we migrated.
I need someone who can help us solve this issue:

When Googleing on things in the forum the description tag is from index of site (or somewhere) but it should be text taken from the actual post.

Ex: "importera taiwan"
www.google.se/search?aq=f&sourceid=chrom...e2e&biw=1366&bih=643

Text is:
"Starta eget och utveckla ditt företag på Sveriges forum för entreprenörer och läs om bokföring, affärsidéer, ledarskap, försäljning, ..."

And same no matter what u google on.
www.google.se/search?aq=f&sourceid=chrom...e2e&biw=1366&bih=643


has anyone encountered this before? Any ideas on how to fix this one?

Any info and suggestions is greatly appreciated.

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #2 by sozzled

freespirit wrote: There are some SEO issues that happened in our forum. This only happened after we migrated.

From what did you migrate and what did you migrate to?

You posted your question in the K 1.5 Support category. I assume you are now using K 1.5.x. If that is the case, please read K 1.5.x Support: Please read this first.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.075 seconds