×
Kunena 5.1.14 Released - Security release (13 Aug 2019)

The Kunena team is proud to announce the arrival of Kunena 5.1.14 [K5.1.14] which is now available for download as a native Joomla extension for Joomla 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.14. This update fixed 1 security issue.

× This is not a support forum for JomSocial or its related products. For JomSocial support you should visit JomSocial .

The information given in this category is intended to guide users who want to use JomSocial with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of JomSocial.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Bug Link on the activity goes error 404 because /\"\/forum/

More
4 years 5 months ago #11 by loca
hello
I still have this error
www.rhinoshack.com/%5C%22%5C/forum/tspli...t-spline/41%5C%22%5C
on this page
www.rhinoshack.com/community
when tying to acces the forum topic from the activity stream

I have change the activity.php
as fix in this page
github.com/Kunena/Kunena-Forum/blob/e69b...nity/activity.php#L1

but I dont know what to change in these line in the language en-GB.plg_kunena_community.sys.ini

PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TITLE="replied to the topic '%s' in the forum."
PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_WALL="<a href=\"%s\">%s</a> replied to the topic <a href=\"%s\">%s</a> in the forum"
PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_REPLY_TEXT="Hello {target},\n\n <b>{actor}</b> just replied to a topic <strong>{title}</strong>\n\nURL:\n\n\n<a href="_QQ_"{url}"_QQ_">{url}</a>"

PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_THANKYOU_TITLE_ACT="{actor} thanked you in topic {title}."
PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_THANKYOU_WALL="<a href=\"%s\">%s</a> thanked <a href=\"%s\">%s</a> in topic <a href=\"%s\">%s</a>"
PLG_KUNENA_COMMUNITY_ACTIVITY_THANKYOU_TEXT="Hi {target},\nUser {actor} thanked you for the post in topic {title}. \nURL: \n\n <a href="_QQ_"{url}"_QQ_">{url}</a>"


Thank you for your help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #12 by 810
github.com/Kunena/Kunena-Forum/commit/11...6e9b48b03ff798ee78de

only new streams will be working, old streams you need o fix it in the database.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #13 by loca
thank you but its not good...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #14 by loca
here is screenshot of original compare to new
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #15 by 810
on my link see line 37
The following user(s) said Thank You: loca

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #16 by loca
Yes this is what I did
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #17 by loca
is it a problem that my file is
plugins/kunena/community/language/en-GB/en-GB.plg_kunena_community.sys.ini

and not in
Kunena-Forum/components/com_kunena/admin/language/en-GB/en-GB.plg_kunena_community.sys.ini

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #18 by loca
B) B) B) B) B)

THANK YOU!!!!
WORKS ALLL OKAY NOW

one last question

What table should I modify for the old strings?

Thanks Again

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #19 by 810

loca wrote: B) B) B) B) B)

THANK YOU!!!!
WORKS ALLL OKAY NOW

one last question

What table should I modify for the old strings?

Thanks Again


eh forgot the database name, but something like this:
*_community_activities

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #20 by loca

Hello Again
just replied to a post and its doing it again


I dont understand
I changed this the way you posted



What could be happening
Attachments:
Last edit: 4 years 5 months ago by loca.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.107 seconds