×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

×

Please Read This First:


This category is only for discussing add-on software products for K 3.0 that were obtained on the download page . Topics about other products obtained from other sources will be deleted.

Other add-ons that were developed by the Kunena team - but no longer maintained - are available on an "as is" basis. People who use these products do so at their own risk.

This category is for the community to share their experiences and to develop their own solutions to problems that they may encounter. Please note that the adminstrators and team moderators are not obligated to reply to topics in this category.

Question HTTP 404 error when using Kunena Login module on non Kunena pages

More
5 years 6 months ago #1 by tlweb
Hi,

When i use the kunena login module on pages that are not kunena forum pages i get a 404 on login.

I want my users to be able to login with the login module from everywhere on the website. Any idea's on what i did wrong?

Regards
Tom

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #2 by tlweb

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled | htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 32M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : ja_playmag | author: JoomlArt.com | version: 1.1.1 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Ja PlayMag | author: JoomlArt.com | version: 1.1.1 | creationdate: Oct 31 2014

Kunena version detailed: Kunena 3.0.6 | 2014-07-28 [ Tala ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: UddeIM 3.5

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 3.0.1 | Content - Kunena Discuss 3.0.1

Modules: Kunena Latest 3.0.1 | Kunena Stats 3.0.1 | Kunena Login 3.0.1 | Kunena Search 3.0.1

Last edit: 5 years 6 months ago by tlweb.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #3 by sozzled
I am aware that the optional add-on Kunena Login module has a few problems. If it does not work for you then my advice is to uninistall it and use a different method to login to your website.
The following user(s) said Thank You: tlweb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #4 by xillibit
Hello,

Why you have removed your Joomla! version from your Kunena configuration report ? It can be only visible by you and the moderators

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: tlweb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #5 by tlweb
Sorry wasn't sure that would hide it for normal users. here it is:

This message contains confidential information

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #6 by xillibit
Thanks for giving the details

I have tested on my local machine with same Joomla! version than you but with Joomla! SEF rewrite disabled. I will try with Joomla! sef enabled if it's that which cause the issue

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Last edit: 5 years 6 months ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #7 by tlweb
Hi,

i just tried this and with SEF disabled i get the same 404.

NON SEF 404 URL
This message contains confidential information

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #8 by rich
Have you set in the Kunena configuration "General > Direct Component Access" = No? Then this error occurs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #9 by michael01
can someone help me?

on my website I get an error message when I go to element and then console.

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

How do I fix this?

Thank
Last edit: 5 years 6 months ago by rich. Reason: Link removed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #10 by 810
please open an new topic.

With the kunena report, and the issue on your site

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.133 seconds