×
Kunena 5.2.5 and Blue eagle 1.6.5 released (30 May 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.5 [K 5.2.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.5

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with, this template isn't designed to works with Bootstrap 3 and Bootstrap 4.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved PHP 7.3 and leatest post module is show nothing

More
2 years 4 months ago #1 by tomsson
Hello

I do chenge PHP from 7.2 to 7.3 and I see that leatest module is showing anything. Just title of the module

Any suggestions ?:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #2 by rich
Thanks for reporting, I confirm this issue. It's a bug and I've reported it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #3 by tomsson
Hey, the problem is stil exist. 6 months ago i reported. When you will fix it ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #4 by xillibit
Helllo,

Sorry, nobody has been take care of this issue until now. With Php 7.3 it generate a warning : github.com/Kunena/Kunena-Addons/issues/282 i will make some test to fix

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #5 by xillibit
Hello,

I have tried with Php 7.3.5 but i'am not able to reproduce this issue.

Do-you have changed default configuration of Kunena latest module ? Do-you have changed default configuration of Kunena ? If, yes for one of both questions, can-you indicate which settings do-you have changed ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 6 days ago #6 by mimmina
I am facing the same problem. I haven't changed any Kunena or joomla settings. Only thing I've changed is the Php version from 7.2 to 7.3. This module is very useful to me, so I hope that someone can help me solve it. Thanks for advance.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 4 days ago #7 by xillibit
Hello,

In the file /components/com_kunena/views/topics/view.html.php at line 212 you will find that :
$contents = preg_replace_callback('|\[K=(\w+)(?:\:([\w_-]+))?\]|', array($this, 'fillTopicInfo'), $contents);

try to replace by :
$contents = preg_replace_callback('|\[K=(\w\+)(?:\:([\w\_-]+))?\]|', array($this, 'fillTopicInfo'), $contents);

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 days ago #8 by mimmina
Thanks for your help! I edited as you tell me, but unfortunately it doesn't work... The leatest post module is show nothing with PHP version 7.3. With the version 7.2, it works. Any other ideas ?? Thank you for your support.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 days ago - 8 months 3 days ago #9 by xillibit
Hello,

Can-you put here please your Kunena report configuration ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Last edit: 8 months 3 days ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 2 weeks ago #10 by mygun2big4u
Change all $contents = preg_replace_callback .... in file

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.130 seconds