×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved Positioning on last unread thread gone with 5.0.4

More
3 years 9 months ago #1 by Goldie
Hi,
since I upgraded to Kunena 5.0.4 and 5.0.4.1 my users and me are not automatically positioned to the oldest unread message in a thread. I use Kunena Latest module and they just click there.
Any solution to that?
Keep the great work!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #2 by 810
Check the new option on the kunena latest module.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #3 by Goldie
Hi,

okay found the option, but it was already set to
Use unread link: Yes

Best regards,
Goldie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago - 3 years 9 months ago #4 by Goldie
Well, I found a solution: In Kunena Latest Module options - Use unread link
click on NO & Save
click back on YES and Save&Close
and it works. Seems that the new setting is not set automatically but displayed as such.
Best regards,
Goldie
Last edit: 3 years 9 months ago by Goldie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.086 seconds