×
Kunena 5.1.12.1 Released - Security release (22 Apr 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.12.1 [K 5.1.12.1] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a security release.

× This category is for the plugin developed, endorsed, maintained and supported by the Kunena project team. The topics in this category only relate to the plugin developed for K 3.0 and later versions.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question Discuss plugin start new topic on each visit and wrong title per message

More
1 year 1 week ago - 1 year 1 week ago #1 by Djie
After updating to 5.1.1 I have a two problems with the discuss plugin.
  1. A topic is created on the first visit, but now a topic is created on every visit!
    To stop the flood a changed it to topic creation after a first reply.
  2. Every message has the title "COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW" whilst the topic title has the correct article title

Strange thing is the Plugin appears in the Joomla plugin menu but not in the Kunena plugin menu

Already done a new install of Kunena 5.1.1 and also tried discuss version 5.0.4 (previous version). The latets version of discuss after installing kunena is 5.1.0 > Is this correct?

Anybody has this same issue? Config file below:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
Last edit: 1 year 1 week ago by Djie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 days ago #2 by Nikiniko
Same problem here ,
did anybody helped you ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 3 days ago #3 by Nikiniko
I had to deactivate the plugin because support is not supporting.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 3 days ago - 1 year 3 days ago #4 by Nikiniko
If somebody can help with this issue even with payment ,
please PM
This plugin is the reason i am using kunena, and now is not working.
Last edit: 1 year 3 days ago by Nikiniko.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 days ago #5 by mibert
Sorry, can't help but havin same issue after update to 5.1.1.

Hope that there is a solution soon.

Here is my configuration:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 600 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 64M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : yoo_nano3 | author: YOOtheme | version: 1.0.16 | creationdate: May 2015

Kunena default template details : Blue Eagle5 | author: Kunena Team | version: 1.0.5 | creationdate: 2018-02-11

Kunena template params:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Kunena version detailed: Kunena 5.1.1 | 2018-06-10 [ Belinda ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: CommunityBuilder 2.2.0 | UddeIM 4.0

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 5.1.0 | Content - Kunena Discuss 5.1.0

Modules: Kunena Latest 5.1.0 | Kunena Stats 5.1.0

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 22 hours ago #6 by mibert
Hi Kunena team,

this seems to be a common issue for several people.
Would be nice, if you could look into that.

Thanks in advance and best regards

Michael

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 4 weeks ago #7 by mibert
Did anybody find a solution for this problem, except to disable the plugin?

Thanks in advance for your advise.

Michael

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 3 weeks ago #8 by 810
Hi, I can't reproduce this issue, could you try the nightly build. And try again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 3 weeks ago - 11 months 3 weeks ago #9 by rich
It seems there is a glitch when updating. You get in the #__kunenadiscuss table a column with the thread id_0. This row must removed (should be the last row).
Please first create a database backup.
Then go in your database with phpMyAdmin and use this command:
delete from `#__kunenadiscuss` order by `content_id` desc limit 1
Instead of #__ enter your prefix
Last edit: 11 months 3 weeks ago by rich.
The following user(s) said Thank You: mibert

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 3 weeks ago #10 by mibert
Great, I had over 500 entries wir threat id =0.
After deleting them, the problem seems to be gone.

Thank you VERY MUCH!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.214 seconds