×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× This category is for the plugin developed, endorsed, maintained and supported by the Kunena project team. The topics in this category only relate to the plugin developed for K 3.0 and later versions.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question Activated "Show on Articles: Posts" not displayed

More
3 years 6 months ago #1 by MarcoT
Hello,
Show on Articles: Link - works fine
after switching to:
Show on Articles: Posts

the rendered page is empty:
test364.mazdaznan.de/at/avesta-2020/2342-av-d2020-002

There should be displayed 2 replies!

Discuss Debug says:
[KunenaDiscuss debug: Constructor called in com_content ]
[KunenaDiscuss debug: createTable: Check if plugin table exists. ]
[KunenaDiscuss debug: onPrepareContent.Parent category ID is: 1 ]
[KunenaDiscuss debug: onPrepareContent.Allow: Category 63 is in the category map using Kunena category 23 ]
[KunenaDiscuss debug: onPrepareContent: we are viewing an article. ]
[KunenaDiscuss debug: onPrepareContent: Article 2342 ]
[KunenaDiscuss debug: onPrepareContent: Custom Topics disabled ]
[KunenaDiscuss debug: showPlugin: Loading Stored Topic 36 ]
[KunenaDiscuss debug: showPlugin: Displaying form ]
[KunenaDiscuss debug: showTopic: Rendering discussion ]
[KunenaDiscuss debug: onAfterDisplayContent: Returning content for article 2342 ]

I activated Joomla Debug System Mode and it says below the article:
Rendering Error in layout Topic/Item: Property "topic" is not defined in /.../components/com_kunena/template/crypsis/layouts/topic/item/default.php on line 15
Layout was rendered in /.../libraries/kunena/layout/base.php on line 183

I have un- and reinstalled the discuss plugin.
Tried nearly every setting in the plugin, all works fine, except:
"Show on Articles: Posts"

Any idea whats the error about and how to solve it?

Thanks for your help!

Best regards
Marco

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.073 seconds