×
Kunena 5.1.15 Released (27 Oct 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.15 [K 5.1.15] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved Discuss plugin CSS not working (problem caused by my Joomla site template)

More
5 years 8 months ago #1 by penguin
When using the discuss plugin, all works fine, but the buttons are not showing.
I only get to see plain text. It's like the style sheets are not loaded

Any idea what might cause this?

I'm on joomla 2.5 kunena 3.0.5

thx

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #2 by nutter308

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #3 by penguin
I just played aronud with some other templates, and it's working with them.
So it must be something in my joomla template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #4 by penguin
It's still not working as it should.
I changed the site to a new template, but it's the same for this one.





Config report:
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 50 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 96M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : shape5_vertex | author: Shape5.com | version: 3.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.5 | creationdate: 2014-03-09

Kunena version detailed: Kunena 3.0.5 | 2014-03-09 [ Invecchiato ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: UddeIM 3.4

Third-party SEF components: None

Plugins: Content - Kunena Discuss 3.0.1

Modules: Kunena Latest 3.0.1 | Kunena Login 3.0.1

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 days 20 hours ago #5 by btc
I've noticed that when the article appears as the first post in a forum thread (when using Kunena Discuss) not all of the template css is applied. Could this be why the buttons are not showing as per the thread above? If so, what can be done to ensure that all CSS is applied? Including custom.css?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 days 20 hours ago - 4 days 20 hours ago #6 by rich
Please do not reopen age-old or marked as solved topics.

I've noticed that when the article appears as the first post in a forum thread (when using Kunena Discuss) not all of the template css is applied

I'm not sure what you mean. The first post in the forum should import the codes from your custom.css? If so, then I've no solution for you.

Could this be why the buttons are not showing as per the thread above?

It has nothing to do with it. On the article page it loads all Joomla css codes which are needed. Also codes from the custom.css.
From the discus plugin it loads the discuss.css and discussb2.css, but if you disable both files, you see only a minimal difference.
Last edit: 4 days 20 hours ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.279 seconds