×
Kunena 5.2.9 released and Kunena 6.0.0 (08 Jun 2022)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.9 [K 5.2.9] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.10. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of previous version of K5.2.

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.0 [K 6.0.0] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.1.x. Only the module kunena latest and the discuss plugin which are still in beta are working in Joomla! 4.1 with Kunena 6.0.

×

Please Read This First:


This category is only for reporting defects with K 3.0.

Do not use this category:
  • to ask general questions about how to use K 3.0 or to ask when new versions of Kunena will be released;
  • to ask about other (older) versions of Kunena; or
  • if you have tried to install K 3.0 on J! 1.5; or
  • if you installed K 3.0 on a live, production site and you want your site restored to its previous state; or
  • if this website (www.kunena.org) works but works differently to how you expected.

You must include your K 3.0 configuration report; if you do not include your configuration report, your topic may be closed (locked) or deleted without any further warnings from the moderators.

Topics that have been closed (resolved) will be archived and no further discussion on those topics will be allowed.

Question Got error 404

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #1 by ykk168
Got error 404 was created by ykk168
Hi all,

I got error 404 when click user "login" in forum index page, i dont know where is the problem.
anyone could help pls? thanks!

my report below

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 64M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : shape5_vertex | author: Shape5.com | version: 3.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.8 | creationdate: 2015-04-05

Kunena version detailed: Kunena 3.0.8 | 2015-04-05 [ Imperium ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None

Last edit: 7 years 1 month ago by ykk168.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #2 by 810
Replied by 810 on topic Got error 404
you need to enable Kunena - Joomla plugin
The following user(s) said Thank You: ykk168

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #3 by ykk168
Replied by ykk168 on topic Got error 404
No i had enable all the kuneena plugin before, it work fine at the beginning.

But, when i try to customize the kunena menu then it got 404 error when click login in index page.

now the user profile button is missing no matter how i rebuild the kunena menu. see the attached.

thanks!
Attachments:
Last edit: 7 years 1 month ago by ykk168.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #4 by rich
Replied by rich on topic Got error 404

But, when i try to customize the kunena menu then it got 404 error when click login in index page.

Go in backend to "Kunena > Forum Tools > Menu Manager" and click on "Restore Kunena Menu".
See also here Kunena menu issues and Customised menus
Last edit: 7 years 1 month ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #5 by ykk168
Replied by ykk168 on topic Got error 404
thanks for your help! i did try all you had mentioned, even reinstall Kunena forum,

seems it is the problem of integration with joomla user profile.

Any ideas how to fix it ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.168 seconds