×
Kunena 5.2.9 released and Kunena 6.0.0 (08 Jun 2022)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.9 [K 5.2.9] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.10. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of previous version of K5.2.

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.0 [K 6.0.0] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.1.x. Only the module kunena latest and the discuss plugin which are still in beta are working in Joomla! 4.1 with Kunena 6.0.

×

Please Read This First:


This category is only for reporting defects with K 3.0.

Do not use this category:
  • to ask general questions about how to use K 3.0 or to ask when new versions of Kunena will be released;
  • to ask about other (older) versions of Kunena; or
  • if you have tried to install K 3.0 on J! 1.5; or
  • if you installed K 3.0 on a live, production site and you want your site restored to its previous state; or
  • if this website (www.kunena.org) works but works differently to how you expected.

You must include your K 3.0 configuration report; if you do not include your configuration report, your topic may be closed (locked) or deleted without any further warnings from the moderators.

Topics that have been closed (resolved) will be archived and no further discussion on those topics will be allowed.

Question Category shows comma for moderator

More
7 years 1 month ago #1 by Cartrodus
Hi Folks,
it is hard to explain my problem, so please
take a look at the following screenshot:

fs1.directupload.net/images/150512/mmin5nvs.jpg

"Moderatoren" is German for Moderators ;)

As you can see there are a few "," shown as moderators and exactly that is my problem.
After these "," there are user1 and user2 which is fine.

I think I kind of messed up some files in the database or whatever.

Any ideas how i can solve this?

If you look further down you can see this problem happening again.
It is always "Moderators: ,".

Thanks for reading and SORRY for my bad English!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #2 by 810
try to reinstall kunena.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.059 seconds