×
Blue Eagle (1.5.0) for K5.1 is released (20 Jul 2018)

Please update the Kunena Blue Eagle to 1.5.0 if you use Kunena 5.1.
We made several bug fixes and improvements. Also Blue Eagle has now all the features from Crypsis.
Download: www.kunena.org/download/templates/category/blue-eagle-5

× Topics that are moved into this category are considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved Can't attach png images to posts

More
3 years 11 months ago - 3 years 11 months ago #1 by ericmay
Thank you in advance.
Running Kunena 3.0.5 on joomla 3.3.1.

Forum won't allow pngs to be added as attachments.
There are no error messages. It just silently fails. Everything is set to allow png images and the attach file says png is a supported file type.
Joomla has no problem uploading png files.
I'm stumped. Any ideas?
Report attached. Also trying to attach a png here to see if it works.
Which it does.

Thanks for the help,
Eric


This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 32M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : mymountaintown | author: Eric May | version: 1.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : NTS Kinfinite | author: Nice Theme Store | version: 3.5.0 | creationdate: 2013-05-25

Kunena version detailed: Kunena 3.0.5 | 2014-03-09 [ Invecchiato ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: CommunityBuilder 1.9.1 | UddeIM 3.3

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 3.0.1 | Content - Kunena Discuss 3.0.1

Modules: Kunena Latest 3.0.1 | Kunena Stats 3.0.1 | Kunena Search 3.0.1




Attachments:
Last edit: 3 years 11 months ago by 810.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #2 by ericmay
I fixed this. However, I'm not sure how or why it fixed it.
1) changed allowed images to "jpg,jpeg,png,gif"
it was "jpg,jpeg,gif,png"
2) I changed max upload size to 1000kb.
Although I don't understand why that wouldn't throw and error if that was the reason.

Figured I'd post this in case anybody else is having a similar issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago - 3 years 11 months ago #3 by Matias
Maybe you had a space in the end of the configuration option? It shouldn't matter, but there may be bug on extracting extensions from the list.

Of course it could have been some other invisible character as well.
Last edit: 3 years 11 months ago by Matias.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.218 seconds