Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

Question response or new message error message database

More
9 months 1 week ago - 9 months 1 week ago #1 by Leen
After upgrading a test site, everything seems to be going well.
However, when posting a response to an old question or new question, this warning appears

"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'testing whether my diary lets me know by email that there is something new,16,Array,... 'at line 3"

the answer or new question has been sent successfully.
However, a new empty editor image is also started immediately
the editor returns after posting message with topic title

L.v.d.A
Attachments:
Last edit: 9 months 1 week ago by Leen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 1 week ago #2 by xillibit

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: Leen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 1 week ago - 9 months 1 week ago #3 by Leen
I tried but now I get

"Table 'leren.x456p_kunena_mails_queue' doesn't exist"

I may have made a mistake, but I'll check again tomorrow

L.v.d.A
Last edit: 9 months 1 week ago by Leen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 1 week ago #4 by Gindi
After the fix i have the same warning:

Table 'DBBFB434test.jom4_kunena_mails_queue' doesn't exist

Gindi
 
The following user(s) said Thank You: Leen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 1 week ago - 9 months 1 week ago #5 by Leen
In a clean installation of Joomla version beta2-dev and Kunena 6.2.0-BETA1
I no longer had a message after the Fix.
But I  found  there
Code:
xxxxx_kunena_mails_queue
in the database from the clean install test.
On the geupgrade website That table is not yet included in the database website
ps
So as a test I now also added the fix and the xxxxx_kunena_mails_queue table into the upgraded database site and the warning message is now gone
 

L.v.d.A
Last edit: 9 months 1 week ago by Leen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 1 week ago #6 by xillibit
Hello,

Did-you opened the Kunena dashboard after the update to Kunena 6.2 to let the update on database to be done ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 1 week ago #7 by xillibit
I have just figured out where the issue was, it's fixed with : github.com/Kunena/Kunena-Forum/commit/4c...00790cedbe5715c22627

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 1 week ago - 9 months 1 week ago #8 by Leen
I always check the Kunena dashboard after Update or upgrade to see if everything is working properly there, so I assume that the database is also updated.
But I have now also done your last fix so will try again
that didn't help
this `xxxxx_kunena_mails_queue` table is not created in the updated kunena version.
ps
I locally added and installed all the fix changes in the kunenainstall, zip file then everything seems to be going well
without any database warning messages when I create or respond to a topic

L.v.d.A
Attachments:
Last edit: 9 months 1 week ago by Leen.
The following user(s) said Thank You: xillibit

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.481 seconds