Kunena 6.0.9.1 Released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.9.1 [K 6.0.9.1] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.2.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.0 and issues discovered during the development stages of K 6.0.

Solved Rendering Error in layout Widget/Editor: The image file does not exist..

More
4 months 3 weeks ago - 4 months 3 weeks ago #1 by Garry1953
When trying to create a New Topic, I get this Error message.
Rendering Error in layout Widget/Editor: The image file does not exist.. Please enable debug mode for more information.

Is there a fix for this error I'm getting?
Last edit: 4 months 3 weeks ago by rich. Reason: Configuration report removed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #2 by rich
Please include the configuration report without extra code tags, otherwise anyone can read the confidential notes.
Only copy and paste.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #3 by Garry1953
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |
   

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 60 seconds | Max execution memory: 1G | Max file upload: 

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : cassiopeia | author: Joomla! Project | version: 1.0 | creationdate: 2017-02

Kunena default template details : Aurelia | author: Kunena Team | version: 6.0.4 | creationdate: 2022-10-30

Kunena template params:

Warning: Spoiler!

Kunena version detailed: Kunena 6.0.4 | 2022-10-30 [ Git Repository ]
    | Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 6.0.0

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #4 by rich
Please go in backed to Kunena -> Emoticons and check, if all smileys are displayed.
It is possible that not all smileys are present in the "emoticons" folder. Path is /media/kunena/emoticons/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #5 by Garry1953
I found the cause of the problem.
One of the Icons I added had somehow defaulted its Code Path to an existing one, and this caused the conflict.

All working now

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.391 seconds