×
Kunena 5.2.4 and Blue eagle 1.6.4 released (04 Apr 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.4 [K 5.2.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.4

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with, this template isn't designed to works with Bootstrap 3 and Bootstrap 4.

Question Preview doesn't work

More
8 months 3 weeks ago #1 by ivanos
Preview doesn't work was created by ivanos
Hello everybody

I have installed Kunena Forum 5.1.19. If I now click on the "Preview" tab, an empty window appears (see picture)

Best regards - Ivan
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago - 8 months 3 weeks ago #2 by Slacker
Replied by Slacker on topic Preview doesn't work
Glad you focused on this problem that I have had for two months now. In web browser Chrome I have used Inspect and an error appeared.
Its a 500 error for this link:
/index.php?option=com_kunena&view=topic&layout=edit&format=raw
Last edit: 8 months 3 weeks ago by Slacker.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #3 by ivanos
Replied by ivanos on topic Preview doesn't work
Thanks for the information. Then this is probably a bug in the update. Hope that Kunena will soon correct the error via update.

- Ivan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #4 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work
Hello,

You can try to apply this from from developpement version : github.com/Kunena/Kunena-Forum/commit/48...0c0407d170d360a57c41

Tell me if it works for you

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #5 by Slacker
Replied by Slacker on topic Preview doesn't work
I use Crypsis and tested the fix for it. Unfortunately the problem persists and no change noted. I Have Direct Component Access Yes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #6 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work
Are-you using apache or nginx ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #7 by Slacker
Replied by Slacker on topic Preview doesn't work
I am using Apache.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #8 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work
On Joomla! global configuration, do-you have enabled settings here ? which one ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #9 by Slacker
Replied by Slacker on topic Preview doesn't work
Search motor friendly URL enabled
URL Rewriting enabled
GZip disabled

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago - 8 months 3 weeks ago #10 by rich
Replied by rich on topic Preview doesn't work

I Have Direct Component Access Yes.


When direct component access is allowed, it should work also without this fix. It seems you have another error on your page. What says your browser console?
Last edit: 8 months 3 weeks ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.139 seconds