×
Kunena 5.1.10 Released - Security release (03 Mar 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.10 [K 5.1.10] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a security release.

Question Primary text labels always change to [Question] when Topic is Sticky or Locked

More
2 months 1 week ago #1 by purezen
Hi everyone

I'm trying to diagnose if the following problem is being caused by a bug in Kunena 5.1.8 or a bug in my custom 9themestore NTS Kay template. This problem has been in Kunena for as long as I can remember, if my crusty brain cells are working OK.

If I set the Topic Icon to anything different than the Default icon, and then set the Topic to Stick, Locked or Sticky+Locked, the primary text label always changes to say Question, instead of something like Important, Loved, Idea, etc......

Here is a screen shot of a Topic set to Important, with Sticky and/or Locked = OFF



This is what happens after setting Sticky, Locked or Sticky+Locked = ON



Thanks for looking into this :)

Regards
Derek
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #2 by rich
Yes it's a bug in Kunena, not in your custom template. I will add it in our bug list.
The following user(s) said Thank You: purezen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #3 by purezen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 15 hours ago #4 by ruud
Hi, could you try this PR and check if this fixes the issue?
github.com/Kunena/Kunena-Forum/pull/6241

sharing = caring

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 10 hours ago #5 by rich
Unfortunately I see no difference. It remain the label Question.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 4 hours ago - 3 weeks 4 hours ago #6 by purezen

rich wrote: Unfortunately I see no difference. It remain the label Question.

I concur. No difference.

When Kunena 5.1.9 (2019-02-15) - Kerberos was released, only half the original problem was fixed.
When a Topic is set to Locked, Locked now shows as the label.
Example here:


However, when a Topic is set to Sticky, label is still changing to say Question only.

Unsticky example, label = Loved


Sticky example, label changes to Question
Attachments:
Last edit: 3 weeks 4 hours ago by purezen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #7 by ruud
Hi, did you apply the patch (to 5.1.10 or 5.1.9)? Cleaned cache?
Could it be that you have a (kunena) template installed that overwrites the labels based on sticky/locked/deleted?
I could reproduce the issue on crypsis template and the PR fixes it

sharing = caring

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #8 by purezen

ruud wrote: Hi, did you apply the patch (to 5.1.10 or 5.1.9)? Cleaned cache?
Could it be that you have a (kunena) template installed that overwrites the labels based on sticky/locked/deleted?
I could reproduce the issue on crypsis template and the PR fixes it


Yes I applied patch.
Yes I always clean the cache after any update to absolutely anything.

Yes I have a custom Kunena template from 9themestore installed.
Which additional files do I need to edit?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #9 by ruud

purezen wrote: Yes I have a custom Kunena template from 9themestore installed.
Which additional files do I need to edit?

I myself do not use these templates, so I have no idea what files to look at.
My best guess is that the displaying of the label is done via these templates (so they have their own logic in place)? Without access to a site with this template I am as blind as a bat :)
If you have a (test) site I could have access to I could check this for you.

sharing = caring

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #10 by rich
I had first tested with the Patch Tester, but now is your fix already merged and I use this version (K5.1.11-dev). It works not for me.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.200 seconds