×

Notice

The forum is in read only mode.

×
We are going to change plans on our hosting. Little downtime until the change. (Yesterday)

The actual task of upgrading the server to the new base of operations will occur, starting around this evening until some hours. From this time the website will be unavailable and will remain inaccessible. And the topics are in read only modus, so you still can read your messages.

Thank you
Kunena Team

Question Cannot post img with quicklink inside kunena, while creating post or after edit.

More
2 months 4 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #1 by GadgetmanPrime
We have been using [attachment [/atachment to post images for years youtube links work automatically, so if we click the add image botton and type the name of the attachment in there after uploading it it won't show up. is there a way to just add an img file and have it upload right away.. anyway no img's will post in the posts now get 404 error using [attachment and [img won't post the images either the syntax comes up like [img image.jpg without the end [/img appearing, anyway the images don't show up in the thread.. the attachments do upload and will show up and will get big if you click on them but people are lazy...

Config report below..

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 300 seconds | Max execution memory: 256M | Max file upload: 256M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : rt_zephyr | author: RocketTheme, LLC | version: 1.10 | creationdate: March 9, 2017

Kunena default template details : Blue Eagle5 | author: Kunena Team | version: 1.0.3 | creationdate: 2017-02-04

Kunena template params:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Kunena version detailed: Kunena 5.1.1 | 2018-06-10 [ Belinda ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: UddeIM 4.0

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 5.1.0

Modules: Kunena Login 5.1.0

Last edit: 2 months 3 weeks ago by GadgetmanPrime.
More
2 months 3 weeks ago #2 by rich
If you have errors, then update first your Blue Eagle. But I don't understand what you mean. You can upload images via the attachment button, then insert in the message. This images will not displayed?
More
2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #3 by GadgetmanPrime
ok we updated the blue eagle template. cannot use attachment button,, it says loading facebook.com or something. video does work just posting link into body ... out kunena doesn't look like this one for sure not the way it posts
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 300 seconds | Max execution memory: 256M | Max file upload: 256M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : rt_zephyr | author: RocketTheme, LLC | version: 1.10 | creationdate: March 9, 2017

Kunena default template details : Blue Eagle5 | author: Kunena Team | version: 1.5.0-RC3-DEV | creationdate: 2017-08-30

Kunena template params:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Kunena version detailed: Kunena 5.1.1 | 2018-06-10 [ Belinda ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: CommunityBuilder 2.2.0 | UddeIM 4.0

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 5.1.0

Modules: Kunena Login 5.1.0

Attachments:
Last edit: 2 months 3 weeks ago by GadgetmanPrime.
More
2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #4 by GadgetmanPrime
Also blue eagle cannot be uninstalled or changed to another template
Last edit: 2 months 3 weeks ago by GadgetmanPrime.
More
2 months 3 weeks ago #5 by 810
backend -kunena - templates - blue eagle - Load bootstrap option set to "Yes"
More
2 months 3 weeks ago #6 by rich

GadgetmanPrime wrote: Also blue eagle cannot be uninstalled or changed to another template

It is strange. I see in your configuration report a mix with Kunena 4.0. Also your Blue Eagle configuration shows options which not exist anymore.
Are there any custom overrides from earlier?

Please try this:
1. Go to "components/com_kunena/template" and download the folder blue_eagle as backup
2. Remove the folder blue_eagle
3. Go in backend to Kunena -> Templates
4. Choose Crypsis and check the forum
5. Install Blue Eagle new and try again
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.359 seconds