×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (14 Oct 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

Question Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03

More
4 months 2 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #1 by unker
Hi there,

I've just updated my test side to Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03 and got following error when I'm going to send a reply:

Argument 1 passed to KunenaForumMessage::attachEmailBody() must be an instance of Joomla\CMS\Mail\Mail, instance of JMail given, called in /mnt/webxxx/xx/xx/xxxxxxxx/htdocs/XXXXX.XX2/libraries/kunena/forum/message/message.php on line 487

Last well working version is Kunena 5.0.14 | 2018-03-14

Since it is a test side only, no problem, just want to let you know B)

Edit: Have just downgraded to 5.0.14 and can confirm that, despite the above error warning, the posts were sent, indeed.


Edit: With 5.1.1-DEV | 2018-06-04 no changes, errors remains

Best Regards
Hartmut

PS: if there is another place where to report such things, please let me know
Last edit: 4 months 2 weeks ago by unker.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #2 by unker
Replied by unker on topic Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03
Hi,

just tested Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-05, but still the same.

Returning to 5.0.14 solves the problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #3 by unker
Replied by unker on topic Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03
Hi,

just tested Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-06, but still the same.

Returning to 5.0.14 solves the problem.

Is there any chance that this will be solved in near future?

Best Regards
Hartmut

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #4 by 810
Replied by 810 on topic Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03
are you sure you running Joomla 3.8.

Maybe a file isn't overwritten, or you use a outdated kunena template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #5 by unker
Replied by unker on topic Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03
Good Morning,
I'm running Joomla 3.8.8 (have followed every update, so I do not believe that a file isn't overwritten each time.
My template is Crypsis, which comes along with Kunena, so I think I can assume it's up-to-date, can't I?
My php-version is 7.1.17
I really hope there is a solution available.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #6 by 810
Replied by 810 on topic Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03
Ok found the email issue, please try now the nightly build.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #7 by unker
Replied by unker on topic Kunena 5.1.1-DEV | 2018-06-03
Hi 810,

thanks for your help, it works now :)

I had another issue after installation:

The modal function did not work at all, the respective boxes (short reply, smileys etc.) were shom "behind the curtain" only and could not be accessed.
I had to add the z-index setting to my custom.css of the template (JSN Epic pro)
.modal-backdrop, .modal-backdrop.fade.in {
     z-index: -1;
}

I believe this class wasn't used before, right?

Once again, thanks a lot!

Best Regards
Hartmut
Last edit: 4 months 2 weeks ago by unker.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.132 seconds