×
Kunena 5.1 Released (13 May 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.0 [K 5.1.0].
Please read the blog post for information: www.kunena.org/blog/192-kunena-5-1-released

Question After upgrade the forum.... CONTENT CODIFY ERROR :(

More
1 week 7 hours ago - 1 week 7 hours ago #1 by webmasterinaffitto
Hi,
I've upgraded from K 5.0.14 to K 5.1 and recreated the forum menu but when I try, as administrator from front-end, to go to the forum page appears error blank page...

www.fareanimazione.it/webcommunity/forum/recente.html

What happens? How can I solve the issue?

Thank you



System report [ Click to expand ]
Last edit: 1 week 7 hours ago by webmasterinaffitto.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 7 hours ago #2 by webmasterinaffitto
It seems there is an incompatibility with my template:
Rendering Error in layout Widget/Menu: Call to undefined function artxTagBuilder(). Please enable debug mode for more information.

How can I solve?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 6 hours ago #3 by webmasterinaffitto
I've seen it's a problem related to the kunena top bar menu.

What is changed from the 5.0.14?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 hours ago #4 by 810
we have added more 3rth party support.
This issue comes from your Artiseer Website. Here is also a report from a german user: www.kunena.org/forum/36-German/150907-fehlerprotokoll

/templates/srt/html/mod_menu/default_component.php line 37 is the error

They have artxTagBuilder but there is no function on your joomla template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 24 minutes ago #5 by webmasterinaffitto
So, how can I eliminate that function? Do you know?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 20 minutes ago #6 by webmasterinaffitto
I've commented that line but now the menu bar appears without errors but also without any menu button!
:dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 19 minutes ago #7 by 810
You need to remove that line. I think I don't have any artiseer template. if you can upload the file and zip it. Then I will check.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 8 minutes ago #8 by webmasterinaffitto
I've eliminated the line but disappears also the main menu on horizontal bar of the website.
I've asked support to artisteer... I'm waiting for them, then I'll re-write here for the hoping solution.

Thank you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.154 seconds