Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

Solved Display of an additional "n" character

More
3 years 6 months ago #1 by giraudet
Hello

When you display a page of the forum (version 5.1.19) (whether it is the list of categories, the list of subjects of a category or even the list of messages of a subject), the character "n" appears before the text of the description. If there is no description text the "n" is displayed before the forum subtitle text. In some cases it is displayed before the first subject title.
In all cases, this "n" is displayed only once per page and at the first "opportunity".
Thanks
Jérôme
Somme examples :
www.ridersbourbonnais.fr/index.php?optio...y&catid=1&Itemid=139
www.ridersbourbonnais.fr/index.php?optio...y&catid=7&Itemid=139
www.ridersbourbonnais.fr/index.php?optio...=7&id=630&Itemid=139

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #2 by rich
I'm not sure but maybe it's an issue with a language file. Please switch to English and test if the error remain.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #3 by giraudet
It doesn't change anything.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #4 by rich
Have you installed the TM Wrapper plugin? If yes, disable it. This plugin often leads to such similar errors.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #5 by giraudet
Thanks for your answers.
The TM Wrapper plugin is not installed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #6 by rich
This can be anything (including your Joomla template. You have to locate the cause in order to fix the error.
Disable your extensions one by one until you find the error. But test it first with the Joomla template Protostar.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 5 months ago #7 by giraudet
I did not have time for any tests, but the problem is resolved with the new 5.2.1 version of kunena.
Thanks.

Jérôme

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.464 seconds