×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

Solved Class 'KunenaCacheHelper' not found

More
1 week 6 days ago #1 by Rajada
My Kunena forum works for the most part, but when anyone submits or deletes a post (basically, any operation that would re-direct the page back to the topic after completion) my site spits a 500 error. The action goes through just fine IE posts are made or deleted or whatever as requested, but the PHP error log indicates that the cause is:

PHP Fatal error: Class 'KunenaCacheHelper' not found in<My server>/libraries/kunena/forum/category/category.php on line 1633

Can anyone point me in the right direction to solving this issue?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 6 days ago - 1 week 6 days ago #2 by 810
then you are missing a file: \libraries\kunena\cache\helper.php

please try to install the kunena package again. else try to check the permissions.
Last edit: 1 week 6 days ago by 810.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 6 days ago #3 by Rajada
Well you are correct in that my cache folder is empty. Maybe when I cleared my cache through Joomla it mistakenly deleted this? Can't imagine another reason I'd have an empty folder like that. I grabbed it from the package and that eliminated the issue. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.070 seconds