×
Kunena 5.1 Released (13 May 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.0 [K 5.1.0].
Please read the blog post for information: www.kunena.org/blog/192-kunena-5-1-released

Solved 5.1 upgrade - now "flickering" when hovering cursor over top 20% of user avatar

More
1 week 2 days ago #1 by mikerotec
I notice this in my upgrade, which lost ability to display all the custom user avatars...

You can see it here in this forum as well... some kind of javascript loop?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago #2 by 810
This is a browser (chrome) issue, i have seen it for a long time. Firefox, ie, edge, opera are all ok.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago #3 by mikerotec
The problem does not exist in Kunena 5.0.14... ( we always use Chrome browser)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago #4 by 810
before it was just the title. now we have fixed it to use the correct way.
What you can do is to disable the tooltips on the kunena template settings.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago #5 by mikerotec
I'm still seeing the issue here in this forum...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago #6 by 810
yes, we are still loading the tooltips.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago #7 by 810
ok i just tried chrome again, and now its showed correct. No more flickering
Version 66.0.3359.170

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago #8 by 810
ok still got the flickering.

its a b2 bug. If you want you can disable the tooltips:
.hasTooltip { pointer-events: none; }
The following user(s) said Thank You: mikerotec

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 2 days ago - 1 week 2 days ago #9 by mikerotec

810 wrote: ok i just tried chrome again, and now its showed correct. No more flickering
Version 66.0.3359.170


still flickering here in Version 66.0.3359.170 (Official Build) (64-bit)

we do need those tooltips!

UPDATE - fixed in my local dev copy ( latest nightly) :)
Last edit: 1 week 2 days ago by mikerotec.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.125 seconds