×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (14 Oct 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

Question Editor toolbar NOT shownig - Attachments not working

More
11 months 2 weeks ago #1 by nik00
Hi there,

The issue i'm facing is that the editor toolbar isn't showing at all when registered and also the attachments aren't working either. This happens on my hosting server as when i use wampserver things run smoothly! I have uploaded a couple of pics to show you what i mean. I read somewhere that .htaccess file might having something to do with. Can you help me?

Thanks
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago - 11 months 2 weeks ago #2 by rich

The issue i'm facing is that the editor toolbar isn't showing at all when registered and also the attachments aren't working either. This happens on my hosting server as when i use wampserver things run smoothly!

Have you installed Kunena local and transferred on your server? It's possible that Kunena want to load the icons from the cache. Empty the cache and try again.
Last edit: 11 months 2 weeks ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 1 week ago #3 by nik00
Well i cleared the cache but still no changes! Furthermore, i went to my hosting server and installed kunena files from there but still the issues remain. I'm thinking of trying another forum extension to see if the problem is on kunena or on my hosting server... Thanks a lot for your reply rich

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 1 week ago #4 by rich
Open the browser console and click on Reply. Maybe it shows what is the cause. Most it's a conflict with a extension plugin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 3 weeks ago - 9 months 3 weeks ago #5 by TwizyForum
Can anyone tell me what fixed that issue?

Still missing the toolbar but only find lots of open ended Therads here in the forum.

What extension could hinder the toolbar to render?

Emptying the Joomla cache does not help.
Kunena cache emptying?

What I can see is, that Kunena seems to not cache it contents?!




Can anyone shed a light on how the caching in Kunena does work?
Attachments:
Last edit: 9 months 3 weeks ago by TwizyForum.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.205 seconds