×
Kunena 5.1 Beta 1 Released (05 Oct 2017)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.0 Beta 1 [K 5.1 Beta 1].
Please read the blog post for information: www.kunena.org/blog/188-kunena-5-1-beta-released

Question Instagram what am I missing?

More
2 months 1 week ago #1 by berenger
berenger created the topic: Instagram what am I missing?
I have been trying to post instagram photos but only get a blank post... I am on version 5.0.11.. everything is up to date. I have tried full URL's partial urls.. and everything in between... What am I missing..

Yes I am using the instagram tag..

Thanks,

B

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #2 by berenger
berenger replied the topic: Instagram what am I missing?
Ok well I guess one of two things here..

Either I am too stupid to answer or

This is way over your guys head.

I thought it was simple like well there is a button hidden on this form... But whatever.. a joke of a support forum for sure.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #3 by 810
810 replied the topic: Instagram what am I missing?
try checking the console on your browser, when loading the page. (f12) for error messages.

Your feedback on the JED helps us improve Kunena!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #4 by berenger
berenger replied the topic: Instagram what am I missing?
Yep I am stupid.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #5 by berenger
berenger replied the topic: Instagram what am I missing?
Is there a way I can change the protocol in the IG tag? It is fetching http which will not work since my site is https only...

Thanks,

B

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #6 by 810
810 replied the topic: Instagram what am I missing?
that should be loading the https already.

I see also that the picture isn't showed when you only do the p code. Its only working if you use the full url.
For me its loading the https.


Your feedback on the JED helps us improve Kunena!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #7 by berenger
berenger replied the topic: Instagram what am I missing?
hmmm well apparently that is my problem. It tries to load http:// and then the content is blocked so basically you get a blank post. Why would mine be doing http and yours https? There must be some setting somewhere that is causing this different behaviour?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #8 by 810
810 replied the topic: Instagram what am I missing?
For me also when i just the http url, then it also loading the https. Because instagram redirects http to https.

Could you enter here your tags and content

Your feedback on the JED helps us improve Kunena!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago - 2 months 1 week ago #9 by berenger
berenger replied the topic: Instagram what am I missing?
Blocked loading mixed active content “http://www.instagram.com/p/BY9An_SH-8y/embed/”
Last Edit: 2 months 1 week ago by berenger.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #10 by berenger
berenger replied the topic: Instagram what am I missing?
Here is the tag
[instagram]www.instagram.com/p/BY9An_SH-8y/[/instagram]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.193 seconds