×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

Solved Default Icons not loaded?

More
6 months 3 weeks ago #1 by freeme
It seems that the typical icons and images, which should come with Kunena, are not installed? See screenshot:



Thanks!

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago - 6 months 3 weeks ago #2 by rich
Replied by rich on topic Default Icons not loaded?
The icons comes not from Kunena. Kunena shows the icons which are supported on your Joomla template (exceptions are only the legacy images).
I think, in your template should be included bootstrap 3 icons, but it seems it supported bootstrap 2 icons.

But your template supported also Fontaweome icons. Try in the Template setting "Backend -> Kunena Templates -> Crypsisb3 -> Features" Icon Type = Fontawesome. Or try it with Icon Type = Bootstrap 2
Last edit: 6 months 3 weeks ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #3 by freeme
Replied by freeme on topic Default Icons not loaded?
Thank you - that solved it! I put the settings on fontawesome!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.164 seconds