×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

Solved Yes! Another NO Attachments, NO images Uploaded

More
3 years 11 months ago #1 by Vistafm
5.0.3 Update Ruined the forum. I sooo regret it!

Details:
Apache Server
Joomla 3.6.2
PHP 7.0.12
K 5.0.3

I have tried ALL the suggestions I've found on this site: .htaccess, different templates, checked the temp folders, attachment folders... nothing works. It is impossible to upload anything. Please help.

I noticed there are Open Topics about this issues without any solution.

Attachment not found


Attachment not found


Attachment not found




This message contains confidential information


Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #2 by 810
Do you have a link to the forum.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago - 3 years 11 months ago #3 by Vistafm
Yes, login under Courses or on the Off-canvas menu. A new menu item will become available Śikṣa... that's the forum.
Thank you.

Try creating a new topic under Assignments please.
Last edit: 3 years 11 months ago by Vistafm.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #4 by 810
I mean, do you have the url for me. You haven't post a link to your site.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #5 by Vistafm
I apologize... i'm so frustrated. Yes

This message contains confidential information

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #6 by 810
for me upload is working

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #7 by Vistafm
Yes... very strange. Even the topic icons look different now.
Any clue about what was the issue?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #8 by 810
I have only set the topic icons to bootstrap 3.

But the uploads was working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #9 by Vistafm
I have no explanation for what happened as you can see in the images above.

Either way I THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU for your support and your time.

810 Rocks! B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.089 seconds