×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Solved eBay App ID and 'No eBay APP ID défined in Kunena configuration'

More
3 years 8 months ago #1 by djb
I upgraded my live site to K5.0.2 yesterday. It runs J3.6.2.

When I embed a valid ebay id into a post, I receive the message 'No eBay APP ID défined in Kunena configuration'

I am not a merchant. All I want to do it to add the eBay widget to posts in the forum.

I don't therefore possess an APP id. I have left the field black in the configuration.

Do I need an APP id to display ebay items?

With thanks
David

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago - 3 years 8 months ago #2 by xillibit
Hello,

ebay has changed the way to use their API, so now you need to register on ebay developper network go.developer.ebay.com/ in order to get an APP id. Else you aren't allowed by ebay to use their API.

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Last edit: 3 years 8 months ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #3 by djb
Thank you for your guidance. That is now working again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #4 by NeilT
Have the same problem, where do you input the ID once you have it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #5 by 810
backend - kunena - configuration - bbcodes - ebay id

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #6 by NeilT
OK, I go to ;
backend - kunena - configuration - bbcodes
Then
eBay AppID key:

I enter my App ID (Client ID) Similar to this (NeilTeyl-kuensfor-PRD-efffe2851-r02e6f41)

Once this is entered the forum throws up a error;

500 Internal Server Error

Fatal Error was detected!


Any help with this?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.087 seconds