Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

Question Bug perhaps - subscribe to category erroneously links incorrectly - 404

More
2 years 5 months ago #1 by cursulak
 
In my install of Kunena, I have mapped (properly - lol) the forum through an alias menu item 'talk'. I have found in the various categories clicking the subscribe to category link gives 404 error. In looking deeper into the links, I find that all the button link pick up the new remapped path except the subscribe to category button. See image. It still pulls a literal path as opposed to it's other links above. 

I have checked all my settings and aside from looking into a php file, the settings seem to be intact. 

Could someone advise on this if it an error or have I missed a setting somewhere?

I am running the full release beta7 1-18. 

  

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #2 by cursulak
Oh and forgot to metion, if I copy the link and replace the /component/kunena/ with /talk/ it works fine. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #3 by rich

Oh and forgot to metion, if I copy the link and replace the /component/kunena/ with /talk/ it works fine. 
Which Kunena version are you using? The bug with /component/kunena in the address has already been fixed for some time.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #4 by cursulak
I posted in the first message
I am running the full release beta7 on 1-18. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #5 by cursulak
although I should note I've updated from Beta6. If there is any issue with file overwrites then I can manually remove the folder structure and run the b7 installer again if necessary but it didn't get any errors on update.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #6 by rich
Please enable Joomla and Kunena debug mode, maybe there will be more accurate error message.
And also create a  Configuration Report so we can see the Kunena menu items. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #7 by cursulak
Debug is on, but doesn't generate any log entries.

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct\

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |\

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 1000 seconds | Max execution memory: 500M | Max file upload:

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : itl_recycling | author: poetsofcode.com | version: 2.1 | creationdate: August 2019

Kunena default template details : Aurelia | author: Kunena Team | version: 6.0.0-BETA7 | creationdate: 2022-01-18

Kunena template params:

Warning: Spoiler!

Kunena version detailed: Kunena 6.0.0-BETA7-GIT | 2022-01-18 [ Git Repository ]\
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 2.6.4+build.2022.01.04.22.00.38.045bcf7e0

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None

Last edit: 2 years 4 months ago by xillibit. Reason: Put correctly the kunena report configuration

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #8 by rich
The Kunena menu item Home with ID 994 is linked to itself. Open it and select either Index or Recent Topics, depending what you want as the forum landing page.

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #9 by cursulak
Not sure why it keeps doing that. Rebuild this menu a 100 times with the tools from other issues posted and been told to do that.
Anyhow I set to 995 (index), but it doesn't solve the 404 error on the subscribe button attempt. I rebuilt the menu, flushed cache and made sure everything checked in. Still get 404 error and no log entries with debug still on.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #10 by rich

Debug is on, but doesn't generate any log entries.

You have set Error report to Maximum at Joomla? Without error message it will be hard.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.549 seconds