Kunena 6.3.1 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.1 [K 6.3.1] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3

Question 5.2.10.1

More
1 year 7 months ago - 1 year 7 months ago #1 by stellabella
5.2.10.1 was created by stellabella
hello,

after upgrading to 5.2.10.1, i get a this error when submitting to a topic.  does anyone know how to fix this?
Error: 0 - Class 'Joomla\Component\Finder\Administrator\Indexer\Adapter' not found
cheers
stella.
 
Last edit: 1 year 7 months ago by stellabella. Reason: writing went super small

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 7 months ago - 1 year 6 months ago #2 by Leen
Replied by Leen on topic 5.2.10.1
Can you post a configuration report
And do you sometimes use extensions like K2 ?
www.kunena.org/docs/en/manual/backend/to...report-configuration

L.v.d.A
Last edit: 1 year 6 months ago by Leen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #3 by stellabella
Replied by stellabella on topic 5.2.10.1
I am not using K2.


This message contains confidential information

Database collation check: ✔ The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 768M | Max file upload: 256M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : rt_ionosphere_responsive | author: RocketTheme, LLC | version: 1.15 | creationdate: April 2, 2019

Kunena default template details : Blue Eagle5 | author: Kunena Team | version: 1.6.3 | creationdate: 2021-03-10

Kunena template params:

Warning: Spoiler!

Kunena version detailed: Kunena 5.2.10.1 | 2022-09-28 [ Queiriga ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #4 by Leen
Replied by Leen on topic 5.2.10.1
I think it may be because of the outdated Blue-Eagle template (version: 1.6.3)download the latest version (version 1.6.7 )
www.kunena.org/download/templates/blue-eagle
and use the standard  joomla templates for a test

L.v.d.A
Last edit: 1 year 6 months ago by Leen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #5 by stellabella
Replied by stellabella on topic 5.2.10.1
the template is not the issue. i changed it to another and my original problem is still there. any other ideas?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #6 by rich
Replied by rich on topic 5.2.10.1
Go to the Joomla Global Configuraton (System tab) and enable the debug mode, and on the Server tab set the error reporting to Development. Then try to submit a topic.
Maybe there will be a more accurate error message.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #7 by stellabella
Replied by stellabella on topic 5.2.10.1
after changing the reporting to development i can see the error below.  i disabled this plugin and now everything is ok. thank you


KExceptionError | Fatal Error [500]
Class 'Joomla\Component\Finder\Administrator\Indexer\Adapter' not found
.../plugins/finder/weblinks/:24
19 /**
20  * Smart Search adapter for Joomla Web Links.
21  *
22  * @since  2.5
23  */
24 class PlgFinderWeblinks extends Adapter
25 {
26     /**
27      * The plugin identifier.
28      *
29      * @var    string
KExceptionHandlerAbstract->_handleException()
{PHP internal call}

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #8 by Leen
Replied by Leen on topic 5.2.10.1
give it a try if you are at kunena plugins
disable the Kunena - Finder Enabled .
And maybe also check if the administrator > extensions > joomla-plug-ins
turning the search plugin on or off if that helps.

L.v.d.A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.559 seconds