Kunena 6.0.8 Released (17 Jan 2023)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.8 [K 6.0.8] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.2.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.0 and issues discovered during the development stages of K 6.0.

Solved moderate post not working

More
5 months 5 days ago #1 by olizan
Hello,
I have some trouble to moderate some post
Impossible to move post to another place for the first and quick reply post.
When i post with "reply" button, it works.
Do you have an issue ?
Olivier 

first and quick
 

reply bouton

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 5 days ago #2 by rich
Replied by rich on topic moderate post not working
I cannot reproduce this error. Which template are you using? It doesn't seem to be Crypsis. Does this error also occur with the Kunena default template?
Please enable debug mode (Confiuration -> tab General) to get a more accurate error message.
Also create a configuration report.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 5 days ago - 5 months 5 days ago #3 by olizan
Replied by olizan on topic moderate post not working
Kunena : 5.2.9
Template : crypsisb3 5.2.9
same error with crypsis
Rendering Error in layout Topic/Moderate: Missing format specifier at end of string in .../components/com_kunena/template/crypsisb3/layouts/topic/moderate/default.php on line 196
Layout was rendered in .../components/com_kunena/template/crypsisb3/pages/topic/moderate/default.php on line 46

This message contains confidential information

Database collation check: ✔ The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 16M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : jd_miami | author: www.joomdev.com | version: 2.2 | creationdate: 18 January 2018

Kunena default template details : Crypsisb3 | author: Kunena Team | version: 5.2.9 | creationdate: 2022-06-08

Kunena template params:

Warning: Spoiler!

Kunena version detailed: Kunena 5.2.9 | 2022-06-08 [ Catraia ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None

Last edit: 5 months 5 days ago by olizan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 4 days ago #4 by rich
Replied by rich on topic moderate post not working
First repair the two menu items (marked red in the image).
1. The menu item in the main menu must be a Menu Item Type = Menu Item Alias ( see here ).
2. the first menu item "Forum" in the Kunena menu is linked to itself. Open this and select the index as the target.  Menu Tips
3. then empty the cache
4. go to the Kunena Tools and recount the statistics.
Then try to moderate a post.
.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 2 days ago #5 by olizan
Replied by olizan on topic moderate post not working
Hello and thks for your reply.
1. The errors still there after your procedure.
 

2. I have recreate the kunena menu
 
3. delete all forum submenu 
 
4. empty cache
 
error still there

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 2 days ago #6 by olizan
Replied by olizan on topic moderate post not working
But i don't understant why i can moderate post i create and i can't moderate post with "quick reply".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 2 days ago #7 by olizan
Replied by olizan on topic moderate post not working
It works after I change php8 to 7.4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 2 days ago - 5 months 2 days ago #8 by Leen
Replied by Leen on topic moderate post not working
can you also test this with a standard template eg protostar it works.
may be late with a response but in php 7.4.30
Furthermore, I noticed with the jdmiami template that if
joomla debugging is on the quick replya is not working.
so see if that works for you.

L.v.d.A
Attachments:
Last edit: 5 months 2 days ago by Leen.
The following user(s) said Thank You: olizan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.344 seconds