×
Blue Eagle 5 v1.6.2 has been Released for Kunena 5.2 (20 Jan 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.6.2 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with

Solved 5.2.1 Editor not displaying for Reply and Edit

More
1 month 3 weeks ago #1 by RadioSteve
Hello, I updated to 5.2.1 and the new editor appears for new topics, but when replying or editing a post the editor does not load. Instead it appears as follows:
 
Does anybody know why this might be happening?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #2 by xillibit
Hello,

Which Kunena template are-you using ? When the editor doesn't be laoded can-you look into the developpement console of your browser into javascript tab if you have some errors ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: RadioSteve

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #3 by RadioSteve
I do see an error where the editor does not load. This error also occurs on the topic page itself (before trying to open the reply editor), but not when creating a new topic, where the editor loads correctly, and not on other pages such as the topic list or index.
 
The template is Orion Pro.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #4 by xillibit

RadioSteve wrote: I do see an error where the editor does not load. This error also occurs on the topic page itself (before trying to open the reply editor), but not when creating a new topic, where the editor loads correctly, and not on other pages such as the topic list or index.



 

Are-you using script merger plugin ?

RadioSteve wrote: The template is Orion Pro.
 

I didn't mean the Joomla! template, but the Kunena template

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #5 by RadioSteve

xillibit wrote:

RadioSteve wrote: I do see an error where the editor does not load. This error also occurs on the topic page itself (before trying to open the reply editor), but not when creating a new topic, where the editor loads correctly, and not on other pages such as the topic list or index.


 

Are-you using script merger plugin ?

Two Kunena plugins are enabled...the Kunena & Joomla Integration plugins. (At the Joomla! level there is Core Design Scriptegrator, which I tried disabling to no effect.)

The Kunena template is Crypsis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 2 weeks ago #6 by RadioSteve
Fixing the jQuery error solved the problem. Thank you for bringing it to light @xillibit
The following user(s) said Thank You: xillibit

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 6 days ago #7 by feliwebwork
How did you fix the JQuery error?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 days ago #8 by lyk
5.2.2 problem with editor fixed in my site (not displaying or edit) how I solved it:
after I turned off the plugin: System - RokBooster

now works just fine!
The following user(s) said Thank You: feliwebwork

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.752 seconds