×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Question All forum empty after migration.

More
5 years 1 month ago #1 by ruigato
Hello,

Just migrated from J15, all looked fine till i saw the forum frontpage, all categories are with zero topis and zero replies.

Checked phpmyadmin and all content looks in its right place.

Am i missing something?

Thanks in advance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #2 by 810
you need to edit the category permissions again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #3 by ruigato
Thanks 810

they are set as Public (Access: joomla.level), its all blank

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #4 by 810
change it to joomla.group

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago - 5 years 1 month ago #5 by ruigato
Thanks again

when i change to joomla.group - public the category is hidden from frontend
in joomla.level -public category apears with zero posts.

My site dates back to mambo and Simpleboard, can it be some database issue?
Last edit: 5 years 1 month ago by ruigato.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago - 5 years 1 month ago #6 by xillibit
This issue happens because you are migrating from Joomla! 1.5, there are some subjects talking about it here

P.S. : this topic shoudl help you : www.kunena.org/forum/154-Miscellaneous-o...ated-browser-cookies

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Last edit: 5 years 1 month ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 9 months ago #7 by ruigato
Thanks.


i made "recount stats" and it its working now.
Something got screwed up in migration

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.109 seconds